Přejít na obsah

Chlazení


jinh

Doporučené příspěvky

zdravim, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil s problémem chlazení. tphle téma sem tu už našel, ale nebylo dořešený jak bych potřeboval...teplota chladiící kapaliny se v průběhu jízdy pořád mění, do kopce se ohřeje a z kopce ochladí, jako kdyby nezavíral termostat. diagnostika neukázala žádnou závadu a tak sem nejprve vyměnil čidlo teploty chl.k.,nic. náseldně tedy termostat a opět nic. nemáte někdo s tímto případem zkušenost? diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co máš za motor?

kdo ti měnil termostat?

podle mě to nebude ničím jiným než termostatem, překontrolovat jestli vyměněn opravdu za nový dobrý vč. těsnění (gumový "O" koužek za 16,-)

Pokud je vše OK pořádně propláchnout motor a vyměnit náplň jestli tam náhodou neběhá bordel který se sekne v termostatu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

borci poraďte . Mám taky problem s chlazením na Oct. 1,6 75 Kw motorBFQ , je tam elektronický termostat a nchce se zahřát na provozní teplotu, pouze na 55 stupnů . Termostat nový , čidla taky .Samy se spouštějí ventilátory na chladiči.

Editováno: , autor: karel55
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...