Přejít na obsah

GSM II HF Bluetooth


bendy123

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj,

mám originál HF BT (bez adaptéru) a vyměnil jsem volant za multifunkční s ovládáním na telefon + ŘJ (série AQ). Pravá strana tlačítek volantu je funkční ale na levé straně funguje pouze vypnutí podsvětlení volantu. Proč nefungují i levá tlačítka na volantu pro ovládání telefonu? Je nutnou podmínkou pro funkčnost tlačítek telefonu na multifunkčním volantu telefon spojený pouze přímo přes adaptér?

Napadájí mne pouze dvě možnosti:

1. telefon je spojen přes BT a není tedy v adaptéru.

2. není správně nakódována jednotka telefonu (mám tam 0000366)

Díky za možné info a typy.

Zdar Tonda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HF BT urcite nepotrebuje k funkcnosti adapter ... ja ho tam sice mam, ale nepouzivam ho ... a pri objednavani auta sa mi pytali ci mi ho maju namontovat, pre istotu som si ho dal namontovat, mozno ho niekedy pouzijem ... kazdopadne HF BT bez problemov funguje s MF volantom ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde o funkčnost HF BT s adaptérem, ale o funkčnost levých tlačítek na volantu ve verzi ovládání telefonu..pokud budu mít jen HF BT bez držáku telefonu, bude skupina tlačítek na volantu funkční..nebo je potřeba něco změnit? uvažuju o tom, že bych vyměnil tu levou skupinu tlačítek právě za ovládání na tlf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám originál z výroby jak MF volant tak HF sadu. Když vyndám adaptér s držáku přestanou mi fungovat levá tlačítka na MF volantu, telefon je spojen s HF sadou přes BT. Na levé straně mi fungují pouze tlačítka pro osvětlení, a pro hlasové ovládání. Kdzž nacvaknu adaptér začnou fungovat i tlačítka pro vstup do menu telefonu a opuštění menu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sám jsem si dodělával HF BT sadu i MF volant '(nejdřív jsem měl jenom pro rádio a po dodělání HF jsem dodělal i tlačítka pro ovládání HF).. a vše mi funguje bez problému... zapnu zapalování, telefon se připojí... po chvilce zmáčnku na MF volantu telefon a dostanu se na maxidotu do menu telefonu.. potom už pravýma šipkama se pohybuju v menu seznamu atd.. všu funguje tak jak má!!! Takže vše funguje!!!! za chvilí půjdu do auta a přidám kodování HF i podvolantové jednotky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, mne se to odpojuje taky, OII, MR2006, telef. SE K750i.

Kdyz vypnu svetla, otevru dvere atd.

V "servise" je to prekvapilo ?!?!

Asi pujdu natvrdo do reklamace jako Diamant - budu chtít novou RJ.

Tohle je prece normalni, telefon se odpoji, kdyz otevres dvere, protoze je to tak nastaveny, mysli si to, ze odchazis z auta.

Naopak se neprerusi BT spojeni s mobilem, pokud vypnes zapalovani a vytahnes klicek, ale probiha hovor - az do skonceni hovoru to vydrzi sparovany.

Mam jednu BT HF jednotku na prodej, protoze schanim novejsi verzi ktera bude aspon troch fungovat s Symbianem (+ soft od nokie), na soucasny se mi to nedari rozchodit. Auto je roky vyroby 2006 (MY2007)

kdo by mel zajem o moji "starou" jednotku, napiste SZ.

Nekdo tu mluvil o Alesiovi, ze prodava novy RJ. Muzete mi k tomu rict neco podrobnejc.

Jinak kolik je cena ty novy RJ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Milhausek Já mám jiný problém. Mám sice v autě origo HF sadu spolu s MF volantem, jenže jsem měnil řídící jednotku HF sady. Zatímco u původního provedení nefungovaly na MF volantu tlačítka na pravé straně se šipkamy nahoru a dolu v poloze pro telefon, ale vždycky jen přepínaly rozhlasové stanice, po výměně řídící jednotky HF sady dokáží tato tlačítka listovat v menu telefonu, ale zároveň stále přepínají i rozhlasové stanice, což je dost nepříjemné, hlavně když déle listuji v seznamu telefonu. Zkoušel jsem to nechat překódovat v servisu, ovšem jejich odpověď byla následující: pro listování v menu telefonu slouží přepínač na páčce stěračů a na MF volantu to nemá fungovat. Mám modelový rok 2005, to jest u těchto aut to opravdu nefungovalo, ovšem novější auta fungují takto bez problému. Takže kde je zakopaný pes? Nechá se to překódovat anebo je nutná i výměna něčeho dalšího?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na mém MR2005 také můžu listovat v menu telefonu přes MF volant. Jinak když jsi v menu tlf, to ti u toho hraje rádio? Mně se, tuším, při tom "vypne"

Se ti vypne az kdyz das volat cislo, ne!

Thorin: Myslim ze je to jen o spravnem nakodovani! ;)

A Jiriku chces to teda nekdy nakodovat nebo ceho se bojis? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to dneska cestou zkoušel..fakt to hraje, dokud nedám "volat". Jinak v menu telefonu listuju na páčce nebo taky na pravých tlačítkách..když je podržím, listuju v seznamu po písmenech abecedy..tedy rychleji. No a levá tlačítka dál při tom fungují na stanice rádia..mně to přijde v pořádku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když listuji v menu telefonu přes MF volant, tak se mi přepínají i rozhlasové stanice, což asi nemá být. Když na to použiji přepínač na pravé stěračové páčce, tak se rozhlasové stanice nepřepínejí, ale opravdu jen listuji v menu telefonu.

Máš na mysli pravou skupinu tlačítek na volantu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...