Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak dnes u nas napadl prvni letosni snih ;). Zima je tu.., kde jsou ty casy co jsem si vykuroval doutnik na Havane :sleep:. Hned pojedu vyzkouset nove zimni pneu...

snihoctaviaen4.jpg

Editováno: , autor: sejvi
Vloženo

To Sejvi: změň si prosím ten obrázek co máš pod jménem nebo založím téma o nejstrašidelnější XICHT, jelikoš toto je děs a k tomu takovou nádhernou RSku :t

Vloženo

U nas uz taky pere jak prase,foto nemam ale vypada to uplne stejne jak na obrazkach od Fire!:) No a 4X4 hura do toho!Vcera jsem prezul na posledni chvili,takze dneska uz to byla pohoda! ;) ;)

Vloženo

Hnusnej bílej fujtajbl.....dneska jsem jel cestu co normálně jedu 25min...celou hodinu....za celou dobu žádnej sypač...a po cestě 2x bouračka..naštěstí to měli jen s plechama....párkrát jsem měl nahnáno, hlavně z kopce....ale autí je už v garáži a já v teple s 12-ti letou.......whiskou :-)

zase jsou silničáři překvapeni...ostatně jako vždy, že......sníh a v zimě...to je divný....

Vloženo (editace)

Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku :) Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí:)

ale můžu to vrátit,to není problém;)

jinak kdo chce,víc foto je zde

http://server.gvn.cz/~kp881227/letiste-rs/

je tam i BMW a jedna fabča :)

Editováno: , autor: dastax
Vloženo

Na Kladně přes víkend tak 10 - 15 čísel, takže proti Krkonoším jsme břídilové :) Ale na pořádné zklouznutí na prázdném parkovíšti to stačilo. Chtěl jsem prvně vyzkoušet jak hrabou všechny čtyři a je to fakt super :palec2:

Vloženo

Konny: Vytvořil jsem v "hospodě" ještě jedno vlákno, které jsem chtěl věnovat jen takovýmhle fotkám a přišlo mi blbý to cpát do dvou tématů aby mě někdo neoznačil za vtěrku :) Ale možná to byla chyba, že ta hospoda je mezi oktáviákama jenom...měl jsem to nechat v lampárně. Asi poprosím o přesunutí:)

Díky za vysvětlení, už teda vím, kde jsem viděl ty další fotky.... ;)

Jinak ty fotky jsou fakt luxus :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...