Přejít na obsah

Notebook..


mira

Doporučené příspěvky

Měl bych na vás prosbu. kdo používáte notebooky ideálně asi 15" jak to máte s rozlišením? na výběr bych měl 1280x800 nebo 1680x1050 u 15,4" displeje.

standartně používám externí monitor 19" s rozlišením 1280x1024

co jsem okoukal na NB bě rozlišení tak to 1680x1050 mi přijde trocho hůř čitelný. Co používáte, případně co by jste vybrali?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Uz jsem to tady nekde psal, ta baterka by se mela tak 2x uplne vybit a znova nabit, pak bude v pohode. Ale pokud jsi u zasuvky a nepotrebujes nutne baterku, tak ji pred zapnutim vyndej, pocitac normalne pichni do site a zapni. Je dobry ale minimalne 1x za tyden nebo 10 dni tu baterku vybit a nabit, pak ti vydrzi ok treba 2-3 roky :palec2: pokud nekam pujdes, jen do pocitace fouknes baterku nabitou a muzes mazat. Ja to takhle delal u staryho notebooku a jeste ted po 3,5 letech vydrzi baterka ca. 1,5-2 hodiny normalni prace

ale ted mam treba apple, moc ho nesetrim a po roce neustalyho pouzivani a po 180 nabijecich cyklech ma baterka porad 98% svy zivotnosti ;) coz je parada

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...