Přejít na obsah

Demontáž klik v zadních dveřích


PMA

Doporučené příspěvky

To je divné, tie zadné by mali ísť tak isto, ako tie predné - jediný rozdiel je, že zadné majú len 1 šrób. Keď sa ti podarilo vybrať tú záslepku, nešli vôbec vytiahnuť? Malo stačiť už len trocha povoliť, odháknuť lanko a kľučku potiahnuť dozadu. Keď si povoľoval ten šrób, držal si kľučku vytiahnutú?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nakonec se mi povedlo jednu zadni vyndat, proste jsem za to nejak skubnul a sla ven, tak jsem tam nahodil tu lakovanou, nandal zaslepku a zacal utahovat sroub, jenze zaslepka tam nedrzela, tak jsem zas povolil sroub o 9 otacek (po 9 otackach sla vyndat zaslepka) a cely postup opakovat, zas nic, tak jsem zaslepku vyndal a najednou mi ten aretacni krouzek zapadl do dveri (pricemz sroub jsem neotocil vic jak 9krat), tak jsem sundal tapec a snazil se ho tam asi na desetkrat pridelat a nic, uz jsem na to nemel cas, takze jsem musel odstavit auto k tatovi do garaze (nechci stat na parkovisti bez zaslepky) a asi s tim pojedu do servisu :feve: No zacinam litovat, ze jsem se do toho poustel :wallbash: Ty predni sly uplne lehce....

Editováno: , autor: PMA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 3 roky později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak sundat zadní kliky. Já tam boužel žádný šroub vůbec nemá, pouze díru. Nějaké rady nebo nápady? Dle příručky tam stačí strčit cosi ohnutého a jakoby odjistit tu zásleku, podobně jako u předních šroubem na aretaci. Ale zaboha na to nemůžu přijít jak na to.

 

děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...