Přejít na obsah

17ti palcová (litá) kola


sathack

Doporučené příspěvky

Nac tak extremne vysoke hodnoty? Kvoli spotrebe? Ja mam mat na 17" tlak 2,1 a 2,0 - a na zimu samozrejme o tych 0,3 viac.

Na letnych 19" mam mat 2,3 bar. V pneuservise mi ich nafukali na moju ziadost na 2,4 - a aj to ma varovali, nech si radsej sledujem vzorku v strede...

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Já jsem měl na předchozí octávce Pegasus disky s pneu 225/45R17 a úplně v klidu. I teď je mám, ale 225/50R17, protože teď mám scouta. Určitě se toho neboj. A to kdybych to auto neprodal, tak jsem měl připravené na příští zimu 18" s pneu 225/40R18.

Editováno: , autor: 007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj chci se radši pro jistotu ještě zeptat a ujistit jestli nebude problem když si na octu 2 1.9 tdi dam rs zenith 17. Nebudou škrtat při plném zatížení auta (je to kombík) a ani nevím jestli jsou napsaný v TP či snima nebude problém. A rád bych vás požádal o přesné udaje o rozměrech těchto kol. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zenith 17" jsou v naprostém pořádku a můžeš je s klidným svědomím použít. Jsou to příplatkové kola, která jsi si mohl v konfiguraci nového vozu zvolit. Tudíž nebudou nikde škrtat ani nepolezou z blatníku ven. :kol-28:  V technickém listě máš jistě jako alternativu napsané lité disky 7J x 17 H2 ET54.  To kola Zenith splňují, jako důkaz ti přikládám specifikaci Škody-Auto.

post-53999-0-63647500-1375634472_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Já si myslím, že nakonec nebudeš ani litovat. Taky se mi loni nepovedlo zapsat 18" kola, koupil jsem si 17" a vlastně mi to ani nevadí. Nemám sportovní podvozek a s těma 18" by už dostal ten sériovej zabrat a gumy jsou taky levnější.

 

K těm černým kolům, 100 lidí, 100 chutí, ale aspoň tam jsou ty stříbrné linky, jinak by to vypadalo z dálky jako plech....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...