Přejít na obsah

Díra v podlaze před zadníma sedačkama u Roomstra


mrmobil

Doporučené příspěvky

Tak tomu nerozumím, v polovině listopadu jsem otevřel stejné téma, poslední příspěvek do něj byl 25.11. a

NĚKDO TO CELÉ SMAZAL, téma je prostě fuč.

1. Ptám se tedy znovu všech , co vlastní Roomstra. Opravdu jste si nevšimli, že podlaha, resp. čalounění podlahy před zadníma sedačkama je špatně udělané a v těch místech se to citelně prošlapuje? Snažím se věc reklamovat Škodě a prosil bych, jestli mi to někdo potvrdí, anebo i vyvrátí?!

2. Pochopil jsem, že tady na foru je dost lidí přímo z výroby - linek od Škody, není zde také někdo, kdo viděl na páse, jak tu podlahu dělají a proč je tam díra - prohlubeň?

Jestli bylo smazáno, protože jsem něco porušil, pak se omlouvám, ale ničeho si nejsem vědom. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blacky: nic se nestalo... spíše mě je divné, že se tady na foru k tomu stále nikdo nevyjadřuje :help:

jediný, kdo se k tomuto problému kdy vyjádřil , byl "stoliver" v červenci 2007 ve vlákně "držák na jízdní kola" (citace):

"zkuste se nekdo podivat na podlahu pred zadnimi sedadly. jako by pod kobercem nebyla pevna podlaha.....zkuste to....cim to je?..."

Editováno: , autor: mrmobil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

no fotí se to blbě a tu fotku, co jsem sem původně dával, jsem už smazal ... jde o to, že když sahneš rukou na kobercovou podlahu před zadníma sedačkama, kde jsou normálně nohy, cítíš, že pod kobercem není hned kovová podlaha, ale volný prostor a to dost... prostě udělali buď moc malý koberec nebo je blbě udělaná vana podlahy .... když tam někdo stoupne, má pocit, že se propadne skrz ... navíc ten koberec se vlivem průšlapu propíná a časem se protrhne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

hm, je to divný a hlavně je to pěkná fušeřina... sahneš na část a ta je dobrá a hned kousek vedle se to propadá, přijde mi podle toho nákresu, co sem poslal "profor", že to tlumení pod kobercem je jak plato na vajíčka a ještě k tomu místy prošláplý... to ale museli vidět už když to montovali a když pokládali koberec.... servis si s tím neví rady a škoda chce, abych auto přistavil do servisu, kterej apriori neví co s tím, že to ale (a to musej úplně celý) vevnitř rozeberou a pak uviděj.. jenže na to já jim prdím... to totiž v servisu nejsou pak schopný dát zpátky dohromady... proto tvrdím, že je to v podstatě neopravitelný a chci slevu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já to jako problém zase vidím .... obsah mé komunikace s SA považuji za zatím nezveřejnitelnou součást obchodního vztahu s výrobcem ... ale zjednodušeně asi takto, oprava je velmi nákladná ... všechno z auta ven, nové nebo jiné tlumení, možná nový i jiný koberec, týden práce atd ... ty máš v popisu Fabii, tak nevím jestli jsi to, co mi vadí, viděl u R ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No tak konečně jsem se na to vzpomněl když jsem byl v autě a je to jak píšeš.Předtím jsem to nijak neřešil,ale ta možnost náhodného protržení když by se tam položilo něco těžšího s ostrýma hranami tu je a docela by mě zájímalo co ti na to napsala škodovka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

buď je špatně udělaná, nepravidelná a příliš hluboká vana podvozku, nebo je příliš krátký koberec ... no, prostě si zatím píšem ... na jejich návrhy jsem zatím nepřistoupil = 2 týdny auto do SA ... reálně je to podle mě neopravitelné a tak jak by to určitě udělali, to si můžu po záruce vycpat něčím taky ... chci po nich slevu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já by jsem řekl že je špatný ten koberec nedosedá tak jak by měl a proto to je zřejmě přizvedlé.No já už se vidím jak s tím jedu do servisu.Stačilo když jsem reklamoval příjem rádia to my úplně stačilo a už se vidím jak tam jedu s tímhle.No ale určitě by jsem to chtěl nějak řešit.a vědět jak se k tomu postaví ŠA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...