Kubox Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Prosím Vás o radu. Hľadal som tému, ale nenašiel som s takýmto mojím problémom. Mám fabiu 1,4 a už dva dni mi sťahuje /preblikujú/ predné svetlá aj budíky v prístrojovke. Samočinne sa mi spúšťa servo /počuť pri ľ. kolese/ a ten odber el. to asi robí. Kde je chyba? Servo mám new a inak funkčne šlape ok. Kontakty, alebo snímač? Prosím o radu, inak púšťam dole kopcom bez vodiča. Baterka je new Servo je new ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Prosím o radu, inak púšťam dole kopcom bez vodiča. sorry za OT ale tým si mal začať . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Hledej,je to tady popsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Hledej,je to tady popsáno Cosby, pošlem fľašu rumu do CZ, ak mi to nájdeš. Keď už idú tie Vianoce..... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 že by to byl hnijící el. svazek v motorovém prostoru na nosníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Nie, už som to opravil. Bolo to zarosené čidlo. Vysušil, okraje potrel silikónom a všetko fičí ako má. Super rýchlovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Závada je zas naspäť. Servo TRW je nové - olej doliaty Alternátor - OK Baterka - OK Zväzok opravený - new prepoje nacínované Čidlo natočenia serva - iba vysušené a zasilikónované. Čím to môže byť ? Treba mi new čidlo natočenia serva TRW ? Poradte Fabia 2001 - 1,4 mpi Pripájam aj zoxidovanú kabeláž - no katastrofa . Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Kubox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 To fakt nikto nevie, či nechce poradiť? Rád by som to vyriešil do týchto Vianoc. Poradte mi bratia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Prezrel a prerobil bi som tu kabelaz. ;) Miesto izolacnej pasky bi som pouzil zmrstovacie buzirky.100% tesnost a odolnost voci vode , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Prezrel a prerobil bi som tu kabelaz. ;) Miesto izolacnej pasky bi som pouzil zmrstovacie buzirky.100% tesnost a odolnost voci vode , Veď pod tú izolačnú pásku som pravdaže všade dával tú zmršťovaciu bužírku. Ale aj tak som radšej ešte doizoloval tou páskou, istota je guľomet. V tom chyba na 10000% nieje !!! Dal som si záležať a kvalitné spoje s profi cínom a kyselinou soľnou spravili ten spoj doživotný!!! Takto mali vypadať aj z novoti tie káble, a nie ich dať do nosníka kde chytili oxidáciu a napučali ako riť. Škoda je le zasratý šmejd a preto ani vo svete nikdy nebude mať meno, lebo keby aj 300 modelov vyrábali aj tak vždy niečo poserú a nedotiahnu do konca. Už by sa to konečne mohli naučiť. Toto som nezažil ani na 20 ročných autách. Šmejďáci a fušeri!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Na letovanie pouzivaj kolofoniu+cin. Nie kyselinu.!!! Pozrel bi som tie spoje- tam hladaj chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Na letovanie pouzivaj kolofoniu+cin. Nie kyselinu.!!! Pozrel bi som tie spoje- tam hladaj chybu. Prochy ja som slaboprúdar a viem čo sa dáva na spoje. Ale na tieto vodiče by si šancu s kolofóniou absolútne nemal, skúšal som to !!! Bohužiaľ iba s tou kyselinou, musel som ten povlak z káblov dať dole. Keby si to robil, tak vieš o čom píšem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ten povlak z kablou sa da aj opalit!!!! Potom sa cinuje jedna radost. :) Aj tak bi som pozrel tie kable. Tak tie kable prezvon. Ak si elektrikar tak ti nemusim hovorit co to slovko(prezvon) znamena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ten povlak z kablou sa da aj opalit!!!! Potom sa cinuje jedna radost. :) Aj tak bi som pozrel tie kable. Tak tie kable prezvon. Ak si elektrikar tak ti nemusim hovorit co to slovko(prezvon) znamena. Sú presvietené a v 100% stave ako som písal. Kostra na aute skontrolovaná dotiahnutá, v poriadku. Fakt nikto nevie, čo s tým. Asi risknem kúpu new čidla. Je to výroba Made in France, asi skapalo nadobro. Prečítal som celú tému tu na fóre o serve, ale sú tam písané samé halušky, každému pomohlo niečo iné. Inak, cín čo mám ja, má už v sebe kolofóniu zapracovanú. Ale pridával som aj extra new Tenké šli spájať, ale tie hrubé nie, ani 100W spájkou, a nie som sám písalo sa to aj v téme servo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Hod to na Diagnostiku. VAG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 No nevím.Jak jsem jednou tu kabeláž spravoval tak jsem měnil asi 30 cm drátu které byly KO.Podle fotky to vypadá,že jsi měnil jen kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 COSBY ale on je elektrikar ,Tak ho to neuc. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 COSBY ale on je elektrikar ,Tak ho to neuc. :smich: Prochy nemudruj. Neboli to kúsky, mali aj 24 cm niektoré. Všetky som presvietil a odrezal až po narušenú časť. V tom proste chyba nieje. Spúšta sa samé od seba servo a dnes som odpojil snímač serva a je podrbaný. Už len new a bude azda pokoj. Aj diagnostike ukázala chybu v snímači. Kolega mi ho vie new zohnať za 2100 sk, takže nieje o čom. A na jar ide tá špinavá Škoda /škoda ale peňazí/ z domu preč. Nech sa trápi niekto iný, ja už určite nie. Za 7 rokov poruchy hovoria sami za seba - auto mám od novoti a starostlivosť maximálna, skutočných 73.000 km. 1: Servo 2: Tyčky riadenia 3X 3: Spínacia skrinka 4: Vodná pumpa 5: baterka 6: Výfuk 7: 3X ložiská predné / náboj / 8: Tlmiče full 4 kusy 9: Stabilizátor 10: Zámok šoféra 11: Rozvody 12: snímač riadenia 13: alternátor 14: čapy 15: Na iné si už ani nespomínam ..... patok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Cosby - len pre teba, tie kúsky..... Ešte som zopár kúskov našiel v koši..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Kubox: presne takto mam aj ja nadletovane kable, ktore boli ko, ked som to videl v akom je to stave som myslel ze ma slahne a mal som chut nalozit do auta 500kg trhaviny a poslat ho do skodovky. nuz dnes uz to mam vyriesene. kablom to nebude, podla mna to bude snimacom ak mas moznost vyskusat nejaky dobry tak to skus vymenit. p.s.: za tu kabelaz by som ich nakopal niekde a vratil im vsetky fabie nech si to prerobia kreteni, kua auto za cenu takmer pol melouna a kabelaz prehnije co dodat simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Kubox: presne takto mam aj ja nadletovane kable, ktore boli ko, ked som to videl v akom je to stave som myslel ze ma slahne a mal som chut nalozit do auta 500kg trhaviny a poslat ho do skodovky. nuz dnes uz to mam vyriesene. kablom to nebude, podla mna to bude snimacom ak mas moznost vyskusat nejaky dobry tak to skus vymenit. p.s.: za tu kabelaz by som ich nakopal niekde a vratil im vsetky fabie nech si to prerobia kreteni, kua auto za cenu takmer pol melouna a kabelaz prehnije co dodat simply clever Viem že nie som sám s týmito problémami, ale za 346.000 sk som čakal niečo viac. Nie výbavu auta, ale kvalitu. No sklamanie už po 4 roku bolo hrozné. Škoda bude stále len Škoda. A licencia po celom svete .... to už nieje kvalita, ale kvantita. Houmr, ďakujem za pomoc, máš pravdu s tou chybou. Takto som to potreboval mať napísané hneď. Škoda roboty, tie káble by do jari ešte vydržali a nech by si to potom robil už new majiteľ. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Prochy nemudruj. Neboli to kúsky, mali aj 24 cm niektoré. Všetky som presvietil a odrezal až po narušenú časť. V tom proste chyba nieje. Spúšta sa samé od seba servo a dnes som odpojil snímač serva a je podrbaný. Už len new a bude azda pokoj. Aj diagnostike ukázala chybu v snímači. Kolega mi ho vie new zohnať za 2100 sk, takže nieje o čom. A na jar ide tá špinavá Škoda /škoda ale peňazí/ z domu preč. Nech sa trápi niekto iný, ja už určite nie. Za 7 rokov poruchy hovoria sami za seba - auto mám od novoti a starostlivosť maximálna, skutočných 73.000 km. 1: Servo 2: Tyčky riadenia 3X 3: Spínacia skrinka 4: Vodná pumpa 5: baterka 6: Výfuk 7: 3X ložiská predné / náboj / 8: Tlmiče full 4 kusy 9: Stabilizátor 10: Zámok šoféra 11: Rozvody 12: snímač riadenia 13: alternátor 14: čapy 15: Na iné si už ani nespomínam ..... patok :smich: Mam rad takych mechanikou ako si TY!!! 68 Prispevkou a ked mu poradis tak ti vynada!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Prochy, kto ti vynadal? No ja teda nie. Ale presviedčať ma o cínovaní, keď som robil v Tesle , je asi trošku smiešne nemyslíš? Nič v zlom. A prosím prestante s tým podceňovaním užívateľov. Tj. keď mám 68 príspevkov, to neznamená že som amatér a šmejďák. Som sa neskoro regol, lebo dovtedy som ležal pod Škodovkárskym črepom. Týchto 14 ťažkých závad a ďalších 50 podobných, som si opravil sám bez nejakej Ďalšej pomoci a v garáži. Takže pán majster mi môžeš akurát hovoriť. Ďakujem všetkým za pomoc a prajem Šťastné a veselé sviatky. Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: Kubox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Prochy nemudruj. Neboli to kúsky, mali aj 24 cm niektoré. Všetky som presvietil a odrezal až po narušenú časť. lol Ja som REAGOVAL na tento prispevok. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil78 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Prosim Vas o radu. Mam rocnu autobateriu s kapacitou 44ah a mam pocit, že je slaba. Predtym tam bola 54ah. O kabelaži som sa dočital sem. pred vyše rokem som mal problem s kabelažou a momentalne mam od pasky odmotanu a volne nechanu. Ked som na mieste a mal som zohriaty a naštartovany motor tak ked som volant vytočil či už do jednej,alebo druhej strany tak na doraze riadenie som spoznal zniženie otačok a stiahnutie osvetlenia na palubovke. A stahovanie osvetlenia som zbadal ja pri zapnutom vystražnom trojuholniku. Do elektriky sa nevyznam no na alternatore ma napis 70 A ( 1.4 50 kw). Može to bit v kabelaži, alebo v niečom inom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.