Přejít na obsah

EPC kontrolka


Mart-in

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,dneska mě vylekala moje octa 2.0i 85kW, z ničeho nic začala svítit za jízdy kontrolka EPC přitom auto jede normálně. Co přesně tahle kontrolka signalizuje a jaké závady se k ní vztahují? Není tady někdo z Ostravy kdo by mě napíchl na VAG?

Ještě mě napadlomnemůže to mít něco společného se servisním intervalem? Po zapnutí zapalování mi vyskočí na displeji SERVICE a už se pomalu blíží k nule.

Editováno: , autor: Mart-in
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EPC nesignalizuje poruchu motora (resp. emisii), takze auto pojde normalne, ide skor o poruchu v systeme elektroniky - elektronicky pedal plynu a pod. Pre zaciatok sa pozri, ci Ti svietia brzdove svetla - ak nie, mas pravdepodobne vadny snimac brzdoveho pedalu

Editováno: , autor: mysiax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

tak závada se mi začala opakovat, ujedu cca 50km a brzdy zase nesvítí, vytíáhnu spínač, nasadím a zase to chvíli funguje. Rozhodl jsem se spínač vyměnit za nový, ale ten když nasadím tak brzdy trvale svítí. Paní v mototechně říkala že před montáží nesmím spínač zatlačit, takže jsem spínač nejprve připojil, pak sešlápl pedál, spínač nasadil a pedál pustil. Ale přesto, brzdy svítí trvale. Netušíte kde může být zrada nebo mám zvolit jiný montážní postup. Nyní už je tyčinka spínače zatlačená a nejde vysunout úplně tak jako když byl nepoužitý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...