Jump to content
porschekiller666

rádio Symphony - zapojení

Recommended Posts

Můžete mi někdo poradit,kterak správně zapojit do OctavkyI rádio Symphony 303?Právě jsem si koupil Octavii,bývalý majitel si své rádio nechal,koupil jsem si jinde rádio Symphony 303 na kazety.Když ho napojím na konektory,zapnu rádio a zadám kod,kod přijme,ale na displeji se objeví nápis PHONE a nemůžu ladit stanice,jen ovládat basy a hlasitost,bohužel z repráků se nic neozývá.Díky za každou radu

Share this post


Link to post
Share on other sites

To sem nemyslel . Myslím tím konektory,vzadu by měly byt tři části toho eurokonektoru,spodní-napájecí,prostřední-repráky a nejhornější ,skládající se ze tří barevných částí (modrá,zelená,žlutá)-CDměnič,telefon,výstup.De mě o to jestli tam máš zapojenej ten nejhornější barevnej.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Můžete mi někdo poradit,kterak správně zapojit do OctavkyI rádio Symphony 303?Právě jsem si koupil Octavii,bývalý majitel si své rádio nechal,koupil jsem si jinde rádio Symphony 303 na kazety.Když ho napojím na konektory,zapnu rádio a zadám kod,kod přijme,ale na displeji se objeví nápis PHONE a nemůžu ladit stanice,jen ovládat basy a hlasitost,bohužel z repráků se nic neozývá.Díky za každou radu

Nemáš náhodou něco zapojeno na svorkovnici A Pin2?

post-1028-1229463545_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

To mute jde na pin 2 toho nejspodnějšího konektoruA ,měl by to byt šedo zelenej kábl. A signál z telefonu jde přes část C 7a12.Zkus odpojit ten pin 2 pokud tam teda je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je ale divný že když tam nemáš HF kde se bere napětí na tom pinu. tohle to dělá když máš HF a je hovor nebo je adaptér telefonu vyndanej z držáku. A potom v menu rádia vypni telefon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak jsem to rádio zkoušel zapojit podle schéma,ale dělá to pořád to samý.Zkusil jsem ho napíchnout i v jiném autě,ale zase jen PHONE.Dle návodu jsem se zkusil dostat do menu stlačením tlačítka TP na delší dobu,ale vůbec nereaguje a do menu se nedostanu.Asi bude problém v rádie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ještě bych zkusil to zapojit jen na stole a jen napájení jestli to bude stejný tak by to mělo byt v tom rádiu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ahoj Všem,

 

snažím se propojit radio s maxidotem, ale marně. Mám Fábii 1 po FL a budíky mám z Fábie 2 před FL s maxidotem.

 

Označení rádia mám 6Y0035156C čili neCanové a propojení mám po 3 drátu. Rádio mám nakódované na 00400. Při pokusu na překódování na 00404, 00405 i 00407 zahlasí VCDS chybu zápisu nebo něco takového, ale nastavené kódování se uloží. Nicméně po tomto překódování se rádio nevypne po vytažení klíčku a blbne čidlo venkovní teploty. Ani po resetu gateway nic neukazuje - odzkoušeno s kódováním 00400, 00404 ,00405 i 00407.

 

Propojení mezi maxidotem a rádiem mám:

30 (modrofialový) - 8 (fialový)

31 (hnědožlutý) - 9 (žlutý)

32 (hnědobílý) - 10 (bílý)

 

Po načtení chyb z rádia a gateway, tak není žádná.

 

Konektory mám mezi s sebou proměřené z pinu na pin a vše v pořádku.

 

PS: Rádio bylo měněné, protože u toho prvního se mi rozsypalo ovládání hlasitosti a vypadávalo mi to kolečko pro zapínání a vypínání rádia.

 

Může mi prosím někdo poradit kde je co špatně? Předem díky

66b85f44-52dd-41b2-ba1f-06e322c0ea78.jpg

20200523_083002.jpg

20200523_125559.jpg

20200523_125617.jpg

radio.jpg

Edited by she4lock
špatný typ vozu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...