Přejít na obsah

Ostrikovace svetel-nefunguji


PetrKV

Doporučené příspěvky

Neorigo motorky sou pofiderne vyrobené asi ... Popřipadě jsou jinak dimenzované na jinou delší dobu napájení proto ti to neostříkne, ale při delší době ano. Chce to origo,protože doba napajeni na motorek se asi nastavit nedá.

 

Abych to zjednodusene vysvetlil motorek ma treba mensi otáčky nez origo a proto neni schopen vytlacit tolik vody kolik je potreba ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omlouvám se že vstoupím, ale přesně tohle mi dělalo teď na fabce taky, dodělával jsem ostřiky, ale zapojil jsem obráceně konektory na motorku, vyjelo to jen trochu a nic, motorek točil, ale málo, prohodil jsem polaritu motorku a šup, už to bylo, ono to je opravdu cca 2 vteřiny co se ten motorek točí, a stačí to.

Zapojení mám přesně podle schématu, a taky jsem se s tím natrápil než mě napadlo tohle, pak taky se podívat jestli není někde skřípnutá hadice  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...

Ahoj lidí.chtěl bych se zeptat. Koupil jsem Superba a když chci ostrikonout světla tak na levé strane ostrikovac vyjede a docela dost vody strikne na svetlomet. Ale problém je na prave straně tam pouze vyjede ostrikovac ale voda z něj nevystrikne? Kde by mohl být problém?děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten motorek má sílu jako prase.Jsme s airmanem zkoušeli v létě ostříkovače světel a on provedl ostřik a já chytil vysunutý ostřikovač.No měl jsem co dělat abych ho udržel a on nezajel.Taky mu to fungovalo jen na jedno světlo a tímto způsobem jsme to nějak rozchodili

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Tak ostřikovače mám ale nefungují. Takže nějaká ráda jak postupovat v hledání od nejmenšího problému po ten největší. Vodu v nándržce mužem vynechat tu tam 100% mám .Předpokládám že je motorek ende nebo s tím počítám a když ne bude to jen milé překvapení :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinou odchází motorky. Sundat podběh levého kola a uvidíš tam dva. Jeden je na sklo a druhý na světla. Ostřikovače světel fungují jen při zapnutých světlech. Při delším podržení, nebo snad každé páté ostříknutí, už si nepamatuji. Více s problémy v příslušné sekci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...