Přejít na obsah

KIA


MichalF

Doporučené příspěvky

No nevim jestli testovaci jizdou dokazes uplne auto posoudit ;) Taky mam najezdeno desitky tis km ve fabii, octuli i cee'du v benzinu i nafte a ta kia za tema autama rozhodne nezaostava, spis naopak. Kdybych si z nich mel vybrat neco domu tak ti muzu rict, ze si vemu tu kiu ;) Stejne tak v praci kdyz si muzu vzit auto jake chci a nekam jedu. Hyundai posoudit nemuzu, nejezdil sem neznam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a vlastně taky jsem najezdil nějakou tu desítku tisíc km s Kiou. Jezdil jsem s tím od novoty. Jednak na tom odcházely komplet všechny žárovky závratnou rychlostí a asi po 3 měsících pak kompletně vyhořela elektrika. Pak už to žárovky tak neřralo. Jet se s tím dalo max. 110, pak už na tachometru bylo vyznačeno, že na vyšší rychlost to stavěný není. Dalo se z toho sice vydusit 140, ale to bylo za dodávkou černo. Rez se na tom začala objevovat asi tak po první zimě. Abych byl ale spravedlivý, tak to byla jednak dodávka a druhak to bylo někdy v roce cca 1995-97 vyrobeno, to už nepamatuju. Ale mnohem raději jsem jezdil s Renaultem Traficem, to bylo úplně o něčem jiném ve všech směrech.

Sejda mi to svým příspěvkem připoměl a dost možná má zkušenost se stejnou vránou Kia Besta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo tak to verim, ze to tak kdysi bylo, ale ono vsechny tydle auta uz sou uplne nekde jinde nez tehda. Jinak se zarovkama si mi pripomel nasi sluzebni fabii, kde odchazely zarovky snad kazdej tejden a ve skodovce si s tim nevedeli rady. Druha fabka pak tenhle problem vubec nemela, pritom objednavano a kupovano ve stejnej den od stejneho prodejce, s presne danou vybavou takze se cekalo na vyrobeni. No takze asi u kazde znacky muzes narazit na smejdovej kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli vyjde slib, který nám dal na Kia srazu generální ředitel Kia Motors Czech ing. Vít Pěkný, tak nám na jaře 2009 zajistí prohlídku továrny KIA u Žiliny. Myslím, že bude hodně zajímavé se do takové továrny podívat, ať se jedná o továrnu kterékoliv automobilové značky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci z fordího clubu letos zorganizovali sraz přímo u prodejce Fordu Auto in, tam měli nachystáno téměř všechny modely a jezdilo se o sto šest. Nejdříve byla prohlídka servisu, pak salonu a pak zbytek dne jízdy. Docela dobrá akce a Auto in si myslím udělal i dobrou reklamu. Vlastně to je i jeden z důvodů, proč dávám servisovat k nim. Přesvědčili mně o serioznosti podle celkového dojmu a celkem když to shrnu, tak v porovnání s Charouzem suverénně vedou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@TomasB: Podobné to bylo i u nás. Oslovil nás p. Dolínek majitel Kia prodejny a servisu Dolnis s.r.o. a nabídl nám slevy na servis a náhradní díly pro členy Kia clubu. Taky nám nabídl aby náš podzimní Kia sraz proběhl právě u něj. Zajistil k dispozici servisní techniky, kteří tomu kdo chtěl, zkontrolovali auto případně poradili s nějakými technickými problémy. Dále zajistil občerstvení a spolu se zástupci Kia Motors Czech i prezentaci modelu Kia Soul a nového Kia Magentis. Dále k byli k dispozici všechny ostatní modely značky Kia. Právě se zástupci Kia Motors Czech jsme měli asi největší debatu, řešili se nějaké věci, které jsme kritizovali na našem fóru. Nakonec jsme ke spokojenosti všech navázali "partnerství" a dohodli se na dalších společných budoucích akcích.

Až něco Kia bude pořádat, dám ti vědět, někdy na podzim to byla Kia Extreme Day, kde se jezdilo na motokrosové trati s teréními vozy značky Kia. Taky můžeš sledovat jejich stránky http://www.kiamotors.cz , kam umístili i odkaz na náš Kia club :palec2: :palec2: :palec2: Čehož si hodně ceníme, jelikož né každá automobilka se hlásí ke clubu svých aut, kde se píší i kritické příspěvky, jak na auta, tak i na servisy a importéra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...