Přejít na obsah

Parkovací asistent / senzory


petrenka

Doporučené příspěvky

Zdravím,

milý priaznivci škodoviek potrebujem pomôcť mám tu park asistent 1Z0 919 283C z octávie II pred facelift je vystrihaný z auta angličana a jediné čo tam ostalo sú kúsky káblov na konektorov cca po 2cm, túto jednotku potrebujem namontovať do octávie II pred facelift 2,0TDI 103kw BKD ale nakoľko mam síce schémy na túto octáviu tak žiaľ schéma na park asisten 8kanál sa tam nenachádza a teraz som v úzkich už dlho hľadám kade tade a nemôžem ju násť preto sa obraciam na Vás keby sa našiel niekto ochotný a poskytol by mi original schému zapojenia na daný park asistent, budem veľmi vďačný a vopred ďakujem za každú ochotu čo sa nájde...

r.j. park asistent OII.jpg

Editováno: , autor: smreko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny. Mám dotaz. Mám OII RS 2007, kde bylo originál rádio bez ukazatele parkovacích senzorů. Nyní mám čínu, která by to měla ukazovat vše přes CAN-BUS, bohužel vše zobrazuje, kromě parkovacích senzorů. Nevíte náhodou někdo, jestli není třeba někde v ŘJ v komunikaci CAN-BUS povolit přenos dat originálních senzorů na sběrnici? 

 

Otáčky, rychlost, ujeté km a dokonce i hladina oleje vše na rádiu vidím, ale senzory jen pořád pípají v autě a nezobrazují se na rádiu. Přitom rádio se ztiší a vyskočí auto, ale senzory nic.


Děkuji mockrát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak odstranit nasledujici jev? Jak jsem psal pred cca 1/2 rokem, v servisu mi pri vymene spojky, vycistili prevodovku vodou, kdy mi diky tomu servisni technik znicil cidlo na zpatecku. Servis priznal chybu a vymenil. Jenze senzor zpatecky spinal pote uz pri zamacknuti dolu. Tak jsem to nechal udelat, aby to bylo jako z vyroby, tj. az zaradim. Fungovalo to az do ted. Spinani zpatecky se prerusi, pokud na ni dam ruku pri couvani. Ok. Rekl jsem si, nebudu ji tam davat!! Ale ted se mi stalo, kdyz uz nemam ruku na zpatecce, tak pri pridani plynu pri couvani, tak se to odpoji,... a senzor nefunguje, kdyz zastavim, tak to funguje. Technik, co mi to tenkrat serizoval, mi rekl, ze uz je autu 12 let, tak se nemam divit, ze to bude blbnout. Da se to vyresit? Praha a okoli? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím!

Minulý týden jsem měl auto v servisu (škoda octavia 2 DSG - 1,9TDI, 77 kw r.v. 2005) kvůli vadnému kompresoru klimatizace a nové páčce na blinkry - nešel tempomat. Když mi auto vrátili, zjistil jsem, že při parkování mi ukazují obráceně parkovací zadní senzory na rádiu u siluety auta ( couval jsem pravou stranou k paneláku a na rádiu začala pípat spodní zadní strana siluety, tudíž levá strana auta, ale tam nabyla žádná překážka)

 

Chci se zeptat, jestli je možné, že to zavinili nějak v servisu a jak se to dá případně nastavit zpátky, aby to ukazovalo správně. Jestli se to dá nastavit někde v rádiu nebo se to musí přes diagnostiku ? 

 

Předem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím vas chcel by som poradiť ci je možnosť nejak rozbehať parkovacie senzory DPC Octavia 2 2005 na radiu RCD330 ktoré podporuje OPC novy typ.

Nechcem meniť senzory len to dať nejak do kopy lebo na starom radiu Stream MP3 to funguje pekne a či je nejaká možnosť to rozbehať na novom radiu buď zmenou Gateway lebo mam objednanu 1k0907530Q kvôli radiu a baterke a neviem ci by nepomohla 7N0907530

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

zdravím mám problém na svoji octe rs 2.0tdi rv. 2007 nefungují mi parkovací senzory, všechny senzory jsou v pořádku řídící jednotka taky co mi ale píše diagnostika je že je někde zkrat na kostru ve vedení stalo se už někomu? po zařazení zpátečky zazní dlouhý ton pípnutí asi 7s ale senzory nefungují jednou se mi stalo za rok  co auto mám že při couvání fungovaly ale jinak nic. nevíte někde kde jsou kriticka místa kabelu kde by to mohlo být přerušene nebo čím by to mohlo být nesetkal se někdo? díky za každý rady..   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...