Přejít na obsah

Problém s alarmem CA-320 Jablotron


Martin_TDi

Doporučené příspěvky

Nazdar lidi, potřeboval bych poradit. Včera jsem přijel z práce a nepodařilo se mi zamknout auto DO od alarmu. auto zablikalo a houklo a nic - dveřní kolíčky nezajely. Když jsem otevřel dveře tak nic a jak jsem zkusil nastartovat, tak se spustil alarm. Podle paměti alarnu 2x bliknutí diody na panubovce znamená zapnutí zapalování. Poraďte prosím co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o tech dratech je to sice pravda,ale pravdepodobne povede ke kazdej dverim extra drat,protoze od model roku 2002 ma oktavia elektriku po CANu a tak uz to nejde zapojit rovnou na komfort,ale taha se to od kazdyho dver.spinace solo.u stary okti-pred mr 2002 jsi dal diod.mustek ke komfortu a bral jsi info o otevrenych dveri odtut.takze bude asi pravdepodbne v haji drat od spinacea nebo samotny spinac v zamku :-)herman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vedení na odemykání stačí do řidičových dveří (na dveřní kontakty sice vede do každých dveří sólo ale tím to nebude, kdyby to bylo o vedení od dveřních kontaktů k alarmu tak se alarm nebude chtít aktivovat, ale mu se aktivuje ale nezamkne takže bud zámek ve dveřích nebo ovládání od alarmu je přerušeny)

to s tím CANem jsi si někde přečetl že :D

po CANu to jde od ´98. pokud jsou elektricky okna, diodový můstek ti pomůže u aut bez elekt. oken. a pokud tou trošku rozumíš nemusíš kupovat můstek za 200,- ale koupíš 4 diody za 4,-kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo mas pravdu,jde samozrejme o vybavu kterou mas-s diodama tom vim,ale vetsina lidi si koupi diod.mustek.jinak jak jsi to myslel ze se to zapoji jen na ridicovi dvere?to vim,ze tam je vystup primo na komfortu(kvuli spinani pal.cerpadla pri otevreni dveri.napr.1.8 t).myslel jsi to tak ze budes hlidat jen ridicovi dvere?zbytek budou hlidat treba jen ultrazvuky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...