VAG COM - Kódování Octavia II
-
Similar Content
-
By Stuchloš
Zdravím,
mám škodu OII 1.9 TDI rok výroby 2008, není mi úplně jasné jaký přesně kabel bych měl koupit aby se auto připojilo správně. A jaký je rozdíl mezi HEX-CAN a HEX-V2 (zřejmě podle roku a modelu auta že?). Kdyby někdo věděl poprosil bych rovnou o odkaz na nějaký e-shop, děkuji všem.
-
By ferda25
Co lze zatím nastavit kódováním na nové Scale:
1. volby ESC Sport /OFF
2. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla
3. akustická signalizace odemčení/zamčení vozu
4. dálka funkční i při nastartovaném motoru
5. vypnout start/stop
6. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít
7. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači
8. protočení ručiček po zapnutí zapalování
9. aktivace čtení značek + přepínání dálkových světel(to jsem nemohl otestovat)
10. paměť nastaveného jízdního módu
Většina funkcí se aktivuje hodně podobně jako u celé platformy MQB u některých to dá jen trochu víc hledání, ale i BCM 2Q0 je strukturou hodně podobná BCMku 5Q0 od softwaru 0200
Bylo by zajímavé zkusit dodělat VIP pedál, zda i BCM typu 2Q0 ho bude podporovat, kessy ho podporuje.
Co jsem trochu postrádal bylo menu asistenti řidiče v jednotce MIB, jak bylo původně, nyní je přímo položka v hlavním menu: Asistenti řidiče
-
By miklisek
U tátovy "nové" (= ojeté) Fabie 3 motorem 1,0 55kW CHYB s najetými 117tkm je běh studeného motoru na volnoběh hrozný, jako první jsem dal nové svíčky, budu měnit i filtr. Chci dál vyčistit škrtící klapku, protože je docela hodně zakarbonovaná. Asi ji odmontuju a vyčistím pořádně i zespodu acetonem, čističům ve spreji moc nedůvěřuji, ty se dolů pod klapku nedostanou. Jak ale udělat základní nastavení přes VCDS 20.4.1 ? Na netu jsem našel jen nastavení u starších aut typu Fabia 1 s původním MPI 1,4 přes VSDS v jednotce 01 Motor/04 Základní nastavení/kanál 060. V novém VCDS 20.4.1. to je ale asi jinak. Poradí někdo z mechaniků?
-
By PTiCA
Návod jak aktivovat Coming-Home / Leaving-Home na voze ŠKODA Octavia 2 r.v. 2011
Je potřeba VAG a v něm zobrazit:
VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byt 17 Aktivovat body: Bit 0 -> Adaptivni svetla/Svetlo roh varianta (0 = Svetlo roh / 1 = Adaptivni svetla)
Bit 3 -> Coming-home (CH) pres mlhova-svetla aktivni
Bit 4 -> Assistance rizeni svetla (ADL) aktivni
Bit 5 -> Coming-home (CH) aktivni
Bit 6 -> Leaving-Home (LH) aktivni
Výsledný BIN pro zápis by měl obsahovat: 01111001
Uložit a první část je hotová Další věc je povolit Coming/Leaving-Home na budíkách v maxidotu a je hotovo
Narazil jsem i na video pro lepsi prehled:
-
By huja
Mám OII MR07 s originálním alarmem. Pro možnost dochlazování turba jsem doplnil alarmem Keetec 8000 CAN. Auto mohu zavřít jak originál dálkou, tak klíčem - zámkem a také ovladačem od Keetecu - vždy se aktivují oba alarmy. Otevřít lze jen originál dálkou (oba alarmy deaktivovány) nebo klíčem (odblokují se pouze dveře řidiče a deaktivuje keetec) a následným zasunutím klíče do zapalování (deaktivuje se originál alarm a otevře centrál). Otevření ovladačem Keetec odblokuje pouze Keetec. Ovládání od Keetecu je napojeno k zámku řidiče. Otázka je, kam napojit ovládání Keetecu aby se deaktivoval Origo alarm a otevřel centrál. Lze to? Dík
-
Recommended Posts