Přejít na obsah

Přední mlhová světla


vlastik007

Doporučené příspěvky

Můžete poradit zda se dají doplnit přední mlhové světla na Octavi Tour r.v.2007 ? Pokud ano tak kolik by to stálo (orientačně)

Díky .

Osobně jsem dal přednost výměně reflektorů za typ s integrovanými mlhovkami, vypínač světel stávající, nové pomocné relé. Přední i zadní mlhovky jsou rozsvěcovány současně. Cena do 1000 Kč (světla z druhé ruky r.v. 97).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

ahojte po vymene oboch svetlometov /po nehode/ som objednal nove no prisli mi bez hmloviek a kedze som auto potreboval neobjednaval som nove no k mojej otazke po starých svetlach mi zostali neposkodene hmlovky ktore boli v svetlomete a chcem sa opytat ci by som ich mohol dat do mriezok v narazniku bol by stym problem napr na stk?neviem ci to uz niekto skusal no ja si myslim ze by to nemuselo byt take zle .....je nejaky presny rozmer ako maju byt hmlovky umiestnene?ako je to u denneho svietenia?za kazdu radu vam dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Jak tu někdo říkal.....

Bílé a modré světlo se do mlhy moc nehodí...Lepší je klasické žluté...

Pokud ti jde o funkci a né o imidž...

Na imidž a funkci už máš xenony né? :kol-47:

Kamarád si dával do světla silnější žárovky než měl a zničil si plexi na světle :kol-44:

EDIT:

A říká se u vás hmlovka ,nebo mlhovka?

Mám v práci kamaráda slováka a je to prdel pro obě strany si něco vykládat :kol-28:

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rekl bych ze ten mechanik toho v hlave taky moc nema,misto toho aby ti rekl kasli na to budes oslnovat ,je to na ostudu tak ti rekne to mam moc watu a roztece se ti parabola ,to je neskutecny a ty nechces riskovat rozteceni paraboly ,ale oslneni protijedoucich ridicu ti je jedno. achjo lidi zamyslete se, vam se taky nelibi kdyz vas nekdo oslnuje :-(

Editováno: , autor: vlacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak som sa rozhodol takto, vyskusal som tie xenonove ziarovky 55W, lenze su onicom, svietia sice pekne ako xenony, ale su este slabsie ako klasicke ziarovky, takze urcite by som neoslnovat oproti iducich, tak nakoniec som sa rozhodol pre ziarovky OSRAM Night Breaker Plus H3 55W a svietia perfektne, tak som si hned kupil take iste H1 do dialkovych a maximalna spokojnost :kol-47:

Editováno: , autor: 23paso23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ten popis xenon gas u halogenu je pouze marketingový trik. Žádný halogen nedá takovou intenzitu a bílé spektrum jako xenon výbojky. Maj tam napsaný xenon, protože v tý směsi v baňce je z části xenon, ale toť vše. Tu bělejší barvu udělá to, že tomu zbarvěj baňku do modra. Čim sytější zbarvení modré, tím bělejší odstín, ale zas tím rapidně uberou na intenzitě. Takže o oslňování se tady opravdu mluvit nedá - spíš naopak, uvidíte s tim kulový :kol-16:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...