Jíňa Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Opět Vás zdravím pánové, máte někdo zkušenosti s tím, kolik stojí nové okýnko u OII. Ptám se kvůli zaslepení zámku. U FI, kdyz mi vylámali zámek (u 2 měsíce starého auta) a řekli mi cenu opravy nebyl jsem potěšen. Když jsem zjistil kolik stojí nové okýnko, neváhal jsem a nechal jsem si ten zámek zaslepit (dokonce při druhém zaslepení už tam zvádli dát i ten kovový bastl - ale to už v jiném servisu). Stejný plán mám i u OII, ale nerad bych pak zjistil, že okýnko stojí nějakou nehoráznou sumu. Vím že zaslepení zámk,u není všemocné a můžou z toho být i problémy, ale zatím mi do auta lezli vždy přes zámek a taky se mi to víc líbí bez zámku. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Daj si tam zaslepku Ked tam nechas zamok tak ti ho znici a ked ho neotvori tak potom ti rozbije OKNO. A ty budes riesit minimalne 2 problemy :) :) 1. NOVY ZAMOK.2.NOVE SKLO DO DVERI. Popripade lakovanie+gitovanie dveri. :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Tak strach o to, že by ten zámek neotevřel ani tak nemám Když to řeknu hodně nadneseně, tak bych jim radši nabídnul tu lenvější cestu. Proto zjišťuju, jestli i u OII okýnko ta levnější cesta. Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Jíňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 :palec2: Ale ked sa mu nepodari otvorit zamok tak pojde cez okno.Nemyslis???? Nie kazdy zlodej ma odvahu rozbit OKNO. Tichsie sa dostanem do auta ked vylomim zamok jak rozbijem okno:: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ja som objednal kryty na klučky a všetky bez dier takže tam zámok na prvý pohľad akože nebude... Ale či to niečomu pomôže to netušíím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Urcite to pomoze!!!! Lebo FETAK neuvidi zamok tak sa to nepokusi otvorit srobovakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 To bolo asi ironicky, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 To bolo asi ironicky, že??? NIE JE TO PRAVDA!!! Ale psst!! FAKT TO IDE !!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 No pánové, to že na to nikdo nepůjde se šroubovákem, když neuvidí zámek, je myšlenka zcestná. Z vlastní zkušenosti vím, že šroubovákem zkusili i tu zálepku... Třeba né každý (a o to mi přesně jde), ale už jsem měl na své FI vydloubanou tu plastovou záslepku také. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že mi tam v servisu nedali tem kovový bastl, který má zamezit tomu, aby to šlo potom otevřít pouze prstem. Samozřejmně jsem je o to výslovně žádal, na faktuře to také bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 No pánové, to že na to nikdo nepůjde se šroubovákem, když neuvidí zámek, je myšlenka zcestná. Z vlastní zkušenosti vím, že šroubovákem zkusili i tu zálepku... Třeba né každý (a o to mi přesně jde), ale už jsem měl na své FI vydloubanou tu plastovou záslepku také. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že mi tam v servisu nedali tem kovový bastl, který má zamezit tomu, aby to šlo potom otevřít pouze prstem. Samozřejmně jsem je o to výslovně žádal, na faktuře to také bylo... TREBA TAM DAT KOVOVY DRZIAK ZASLEPKY!!!!! NIE PLASTOVY!!!! ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.