Přejít na obsah

Vytlučené okýnko vs. vylomený zámek

Jíňa

Doporučené příspěvky

Opět Vás zdravím pánové,

máte někdo zkušenosti s tím, kolik stojí nové okýnko u OII. Ptám se kvůli zaslepení zámku. U FI, kdyz mi vylámali zámek (u 2 měsíce starého auta) a řekli mi cenu opravy nebyl jsem potěšen. Když jsem zjistil kolik stojí nové okýnko, neváhal jsem a nechal jsem si ten zámek zaslepit (dokonce při druhém zaslepení už tam zvádli dát i ten kovový bastl - ale to už v jiném servisu). Stejný plán mám i u OII, ale nerad bych pak zjistil, že okýnko stojí nějakou nehoráznou sumu.

Vím že zaslepení zámk,u není všemocné a můžou z toho být i problémy, ale zatím mi do auta lezli vždy přes zámek a taky se mi to víc líbí bez zámku.

Díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pánové, to že na to nikdo nepůjde se šroubovákem, když neuvidí zámek, je myšlenka zcestná. Z vlastní zkušenosti vím, že šroubovákem zkusili i tu zálepku... Třeba né každý (a o to mi přesně jde), ale už jsem měl na své FI vydloubanou tu plastovou záslepku také. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že mi tam v servisu nedali tem kovový bastl, který má zamezit tomu, aby to šlo potom otevřít pouze prstem. Samozřejmně jsem je o to výslovně žádal, na faktuře to také bylo... :(

Odkaz ke komentáři

No pánové, to že na to nikdo nepůjde se šroubovákem, když neuvidí zámek, je myšlenka zcestná. Z vlastní zkušenosti vím, že šroubovákem zkusili i tu zálepku... Třeba né každý (a o to mi přesně jde), ale už jsem měl na své FI vydloubanou tu plastovou záslepku také. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že mi tam v servisu nedali tem kovový bastl, který má zamezit tomu, aby to šlo potom otevřít pouze prstem. Samozřejmně jsem je o to výslovně žádal, na faktuře to také bylo... :(

TREBA TAM DAT KOVOVY DRZIAK ZASLEPKY!!!!! NIE PLASTOVY!!!! ;) ;) :) :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...