Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak tak jeste 4 dny .) To uteče jak voda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Kterej prdola dnes točí to pifko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nějakej Roman :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Evers neboli Jiřik: děkuju za pochvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Pane Rostislave: tak mu řekni at hejbne svou línou prdeli a natočí mě jedno plnotučny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ano šéfe skočím pro něj dozadu jo ????? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 no nazdar Romane .. to nejak roztacis ne ?? Co to bylo za spam ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ano ano..pane Kadlec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Evers: neboj...ona mě ta prdel přejde až přijede likvidátor a řekne že mě daji howno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 no delame to snad pro sebe ne ?? At si kakin z pojistovny skubne - zijem jenom jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ano ano..pane Kadlec! Služebníček. :worthy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 KURWA...JÁ BYCH ZAPAŘIL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jj má jsem zrovna trčel v koloně a byl tak o tři auta přede mnou, tak jsem si říkal kde se tu vzalo než jsem mrknul na SPZ neboj mělo by to být ještě letos, pokud mě paměť neklame tak nejpozději na podzim určitě,ale možná to bude i dříve tak to bude ZSkwělé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 KURWA...JÁ BYCH ZAPAŘIL!!! zober dadačeka na disku kol5 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Já taky ale není ským. :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jakmile Kooperativa zaplati škodu tak se vožeru do němoty...fakt že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 KURWA...JÁ BYCH ZAPAŘIL!!! tak se zapař nebo opař btw.tak už víš co dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Praha je nas plná .) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Co ten retez? Sehnal? no cece dlouhy shaneni ale mam ho! musel jsem ho objednavat - je pry japonskej tak snad uz to je posledni no jinak ted uz "jen" dodelat drzak na zadni hydr. brzdu upevnit to komplet s kolem - namerit a dat retez, sestelovat predni brzdu, predelat hadicky od nadrze, dat novej benz. kohout a filtr sestelovat new karbec a mozna laborovani s jehlou........ uz zacina byt teplo tak bych na to skocil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jakmile Kooperativa zaplati škodu tak se vožeru do němoty...fakt že jo. :smich: nalej si čistého vína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak se zapař nebo opař btw.tak už víš co dělám coze nekdo nevi co ty delas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jakmile Kooperativa zaplati škodu tak se vožeru do němoty...fakt že jo. Sem zase mimo misu, si buoural ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ovi: No tak super Kde s nim jezdis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 :smich: nalej si čistého vína Jedině vínko ne ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ovi: No tak super Kde s nim jezdis? letiste ... jen letiste a kdyz se v tom doma hrabu tak i na ulici... to vsichni cumej kdyz slysej rev jak krava a ja sedim skoro na silnici a porad drzim plnej a nekam mizim tyjo nejhorsi bude sestelovat karbec.... jsou tam 2 sroubky .... na smes a na volnobeh a do toho nejak nastavit jehlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.