Přejít na obsah

Adaptér k telefonu


Leny

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Ahoj. Koupil sem si octavii II combi rs a predchozi majitel se zbavil adapteru na telefon a nechal tam bohuzel pouze drzak a ustrizeny kabely. Tak bych se chtel zeptat,kde se da ten adapter koupit? staci nejakej univerzalni,protoze na muj telefon stejne asi ani neni :-D jde mi jen oto,ze tam neni a nemuzu ho nikde najit. Tak jestli mi muzete nekdo poradit? :-) dekuju!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Koupil jsem nanopodložku v http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=nanopodlo%9Eka&SearchType=1&SearchSubmit=1, stejná se prodává v Electroworldu za 100 kč. Tu jsem jen rozstřihnul na půl a obstřihnul aby nepřesahovala a Galaxy S1, který nemá rovnou zadní plochu a drží jen bodově tak drží jak přibitý. Následně musím koupit novou a vystřihnout díl z prostředka té podložky, aby to bylo vzhlednější. Když se sníží lepivost tak se jen opláchne v čisté vodě a lepí jak nová. Foto dodám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Adaptér není a pokud by byl stál by tě cca. 4litry http://skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?c=0000000154 sundej tu monstróznost a HF si nech překódovat na BT spojení, tohle je dost častý téma a spoustu se toho na fóru najde, taky sem tu kdysi pátral a našel, tady je toho hodně ale najdeš tam odpovědi

PS: a hele co sem našel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...