Přejít na obsah

startování


perníkář

Doporučené příspěvky

Ahojte chlapáci,

už několikrát se mi během této zimy stalo, že při startování se ozve z prostoru od motoru takový divný zvuk,jak ho přesněji popsat. Jako kdyby proklouzl klínový řemen, jenže před 14 dni byl klínový řemen měněn společně s napínákem... Nevím zdali by to mohl ještě způsobovat třeba alternátor, čině nějaká jiná závada na motoru vážně netuším poradíte? :)

Editováno: , autor: perníkář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

zdarec,nevite co by to mohlo byt, prijdu k autu a chci nastartovat a nic, jen tam neco cvakne a to je vse, ale nemel jsem vubec zadny problemy ze startem, akorad kdyz chci nastartovat a otocim klickem, tak probliknou vsechny kontrolky, a zacne lehce zhasinat a blikat kontrolka baterie. Baterku jsem mel dobrou a nevim, co by ji mohlo vybit, vzdyt u nas byli mrazi cca - 5 stupnu. Jeste me napada, jest-li nekde do motoru nenatekla voda, jelikoz stojim ze sikma, chlopal snih,primrzlo,zamrzlo a jeste k tomu foukal vetr primo do motoru, ze byl starter zamrzli??? stalo se to nekomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...