Přejít na obsah

Jaky sportovni podvozek a na kolik vyjde?


Luke288

Doporučené příspěvky

Tak treba Drastys ma referencku a ma tam sport. podvozek, takze mozne to je. Romco koukni do servisni knizky, hned na prvni strance mas vypis kodu vybavy a jako posledni bys tam mel mit napsane 2UA nebo 2UB nebo 2UC.

2UA je standart

2UB je myslim paket na spatne cesty

2UC je sport podvozek

nekdo to tu uz nekde psal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Podvozok 2UC je naozaj minimálne o 3 cm nižšie. Môj šéf má OII Eleg. 2.0TDI a ja presne v tej istej výbave, ale ja mám 2UC podvozok a on má navyše webasto. Inak sú to identické autá, ja mám síce Pegasusy 17" a on 16", ale to nieje rozhodujúce v prípade že sú tam obuté predpísané gumy. Teda na 17ky 225/45 a na 16ky 205/55. V takomto prípade je obvod kolesa rovnaký a tým pádom teda aj výška a rozdiel ak nejaký je, tak minimálny. Keď stojíme na parkingu vedla seba, tak ja mám spätné zrkadlo nižšie minimálne o 3-4 centimetre. Nemám to presne zmerané, ale je to vidieť aj na medzere medzi kolesom a blatníkom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám "referentský" auto... ale myslím že se tady spojují dva typy aut z MB - skutečný referenský který parkujou ve fabrice a jsou přidělený určitému oddělení... tam asi sportovní podvozek nelze očekávat a pak jsou auta manažerský kde podle svého postavení má nějaký budget do kterého si může objednat podle svého vkusu.. Takže ten "muj manager" si objednal koženej volant, sportovní sedadla (naprosto úžasnýýýý!!!) , zatmavovací zrcátka, el okna vzadu, dešťák, maxidot, park senzory i vpředu (úplně nahov... tak akorát na upozornění skrytého sloupku ale podle nich bych v Praze nezaparkoval nikde.....) 17 kola + SPORTOVNÍ PODVOZEK 2UC ale naprosto nepochopitelně bez dálkového ovládání centrálu (asi mu došel budget :D )

Ten 2UC + 17 245/45 - to je proti staré 1,8T s klasikou a 195/65 R15 dobrá motokára...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...