Peca_T Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Většinou po delším stání mi po zapnutí klíčku se nerozsvítí kontrolka na žhavení,a po zhasnutí všech ostatních kontrolek mi zůstane svítit kontrolka na ASR.Občas se to stane i při ohřátém motoru,ale ani při ohřátém motoru to nejde nastarovat,jen startér točí! Pomuže jen vyndání klíčku a třeba na 3 pokus to naběhne! Fabia 2002 1.9 TDI 74 kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpavlik Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 A co na to VAG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca_T Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 A co na to VAG? Napíchly to v servisu,když ta kontrolka nenaběhla po ránu,tak se ani VAG nespojí s řídící jednotkou a nic to nepíše,když to naskočilo ta kontrolka žhavení a v motoru něco cvakne,tak VAG jako závadu napíše,že to nekomunikovalo s řídící jednotkou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavPet Posted November 9, 2024 Share Posted November 9, 2024 Dobrý deň ľudia mám problém so svojou fabiou 1 1.9 SDI nesvieti kontrolka zhavenia.vlozim kľúč otočím a nič zhavenie neukazuje auto štartuje na brnk aj za chladného dňa vie mi niekto pomôcť prosím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts