Přejít na obsah

Reklama na autě


Mairek

Doporučené příspěvky

Čau lidi, chci se zeptat, jestli má někdo z vás zkušenosti s umístěním reklamy na auto? Na netu jsme našel všeho všudy 3 agentury, plus čtvrtá má reklamu nově na radiu (Bestoutdoors).

Máte s tímto někdo zkušenost? Budu moc rád za vaše postřehy.

Zajímají mě opravdu jen zkušenosti - ne domněnky a historky z třetí ruky...díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to podvod, slibují ti love aprd, nemluvě o tom, že musíš za to zaplatit. Nějak poplatek za nafocení a umistění na web kolem 1600 kč a tím to hasne, ani pes po tobě neštěkne, měl jsem to ¨tam rok a ani jedna nabídka, tak jsem to zrušil, jinak bych si musel zaplatit další rok :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak to fak nechapu,zkuste popsat vic jak to funguje

Opravdu se divím, že jste o tom ještě neslyšeli...jde o to, že vaše auto slouží jako klasick reklamní plocha, takže se člověk zaregistruje a zaplatí poplatek, a pak je zařazen do databáze a čeká až (jestli) si ho nějaká firma vybere. Tato firma zaplatí montáž reklamy (samolepící folie či co) a ty si můžeš určit kam všude ji chceš (předek, boky, kufr, celé auto) podle toho a podle počtu najetých km za měsíc se pak určuje kolik dostaneš peněz. Stačí si do prohlížeče zadat reklama na auto a uvidíš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakej pak podvod lol . Prostě nabízí inzerci na svém webu na který skoro nikdo nechodí za 1600Kč kde si tě může případný zájemce o reklamu na tvém autě najít. To že si tě pravděpodobně nikdo nevybere protože o to není zájem je věc druhá. lol

Je to prostě kravina. lol Nechápu jak můžete zaplatit, to je jako by jste šli do zaměstnání a tam vám řekli vy budete platit nám :smich:

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podvod je to v tom, že ti nabídnou za reklamu na autě až 5 tis, tak si řeneš ok, to je super. Sjednáš si shuzku k nafocení auta a až tam ti řeknou , že zaplatíš ty poplatky a jak couvneš, tak tě přesvěčují, že maš tam 99% šanci že do měsíce maš reklamu na autě, a bereš vyplatu lol . A ještě ti řekne, škoda že jste nepřišli minuly týden, to jsme potřebovali 2 také auta jak máte vy. :smich: Ja si myslím, že oni ví, že nemáš šanci neboť těch aut ne reklamu jsou stovky, takže že si tě nekdo vybere je šance jako vyhrát ve sportce. Jinač jsem zkoušel štěští u tohodle http://beta.bestoutdoors.cz/

A ještě si přecti toto:

http://rehacek.bloguje.cz/624666-bacha-na-...outdoors-cz.php

http://jura46.webovastranka.cz/link/182/172?last_page=go

Anebo zadej do googlu bestoutdoors a tam je toho hafo

A je to podvod nebo ne? :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejhorší je to. Že s tím nikdo nic neudělá a oni můžou takto podnikat furt.

A to není jen tento případ. Aby si člověk každého důkladně prověřoval.

Ale zase když se podívám na jejich stránky tam je napsáno, že

Cena inzerátu na portálu bestoutdoors.cz je stanovena na 2 390Kč. Zadavatel inzerátu zaplatí tento poplatek převodem na účet provozovatele.

Prostě cena inzerátu na jejich webu. To že je nehorázná cena za inzerát to je věci jiná. Ale možná že je to právně v pořádku.

Prostě jako jakákoliv jiná inzerce třeba v anonci taky za ní platí. Akorát nepodepisuješ nějkaou judesmlouvu se sankcema.

O reklamu na autě v případě firem sice nidko nestojí, ale tahle firma jí jen nabízí :smich:

Ty platíš za inzertát na jejich webu. Inzerát tam máš tak co?

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...