Přejít na obsah

Lišty a barva


Johny55

Doporučené příspěvky

Pokud se ti to podaří sundat nějako solidně tak kvalitní oboustranou lepící páskou zpět.

To by som chcel vidiet to solidne sundavai a oboustranni pasku,i ked idu tazko z auta alebo pri predpoklade ze pouzije fen coz je :laugh.gif popraskaju a oboustranna paska asi tazko neaka vydzi vodu,teplp,mraz,prach,mozno ak origo ako sa montuje uz na pred pripravenych listach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sežen si někoho kdo ti to nastříka a nedávej to do škodovky zaplatíš hodně. Já to měl asi za 800 nastříkane. Boční nahřej fenem a strhni. Zbytek lepidla na autě mi kamoš sundaval gumovým kolečkem které měl na vrtačce. Nevím co to bylo ale používají to na nějake takové blbosti. Vonělo to po vanilce :D lepší než se stím srat. Ve škodovce jsem koupil boční lišty nové (800Kč) je nanich lepidlo nechal nastříkat a nalepil na auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepa: Mě jde o to, že mám dveře komplet vytlumené a samozřejmě se mi nechce celé tlumení rvát ven :-( není to nejlevnější záležitost...

Pro vyndání a nasazení kliky není třeba sundávat ani tapec ani tlumení. Pohledej tady na foru jak na to. Už to sem nebudu znovu dávat. Je to jednoduché

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vse v autorizovanem servise Škoda a je to hodne dobre nalakovano ale urcite to neni vsude stejna kvalita tak tezko radit.

pri lakovani bocnich list, jsem to udelal tak, ze jsem si koupil novou sadu list za cca. 750,- tu si nechal nalakovat a pak jsem sundal stare a nalepil nove, ktere maji lepidlo a drzi naprosto bez problemu uz asi 3 roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím

vidím, že originál lišty ty širší 5cm na FII stojí cca 800 Kč. Mohl by někdo popsat jak vypadá ta oboustranná lepící páska (je to nějaká "měchovka" po celé délce lišty?) nebo třeba poslat foto? A jakým postupem ty lišty nalepit na dveře (umytí, odmaštění čím, apod.).

A co třeba nějaká levnější varianta-druhovýroba?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...chlape ja som absolútny amatér v lakovaní no zohnal som si kompresor ,kupil na plasty zakladku ,vrchnú farbu, a este isla pod zakladku este jedna vrstva farby? rozpustadla?... ,ale to uz neviem aky to ma nazov :(

Ahojte, chystám se nechat nastříkat přední, zadní a boční lišty do stříbrné barvy. Pokud to nechám nastříkat normálně v autoriovaném servise nebude problém třeba sloupáním apod? jaké s tím máte zkušenosti.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...