Přejít na obsah

III.srázek v Turnově


Doporučené příspěvky

To já vím, květen bude hódně náročnej !!! Jak finančně tak i ty kilometry budou hódně přibývat a to já budu mět ještě o to veselejší páč se mnou pojede na SkodaHome a do Doks i kamarádka se synátorem :palec2:

Nebo si vzít dovolenou a dát dvě akce dohromady na jednu cestu ? Což by už mohlo vyjít i počasí tak by to nemuselo být tak špatný. A apartmán za rozumný love by se taky někde poblíž dal sehnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To rozhodně bude a doufám že to neodradí moc lidí od návštěvy toho našeho srazíku...

Stenly: skodahome je každej rok, ale tohle je náš možná poslední srazík, já být tebou tak určitě dorazím, protože si ho jako poslední budeme rozhodně užívat ;)

P.S. To platí pro všechny ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s klubem doufám konec nebude, ale nejsem si jistej, že až sem přesídlí v létě ženuška, že se to podaří zorganizovat... Času je čím dál méně. Kdybych byl v Čechách, tak by to nebyl problém, takhle to trochu problém je. Naštěstí kluci z klubu jsou výborní a skvěle pomáhaj s přípravou, někteří opravdu lvím dílem.

Ale prostě nevím, jak to v létě bude vypadat... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mole tak dufam že aj ked sa ženuška presťahuje..tak všetko budeš stihať alebo chlapci z klubu to zorganizuju... bol som len na jednom turnovskom zraziku a fakt sa nemam naco sťažovať... bolo uuuplne super.. ateraz bude ešte lepšie v to dufam.. maš moju 100% učasť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky stenly, moc se těším ;)

Nevěřím tomu, že by to kluci nezvládli, ale pořád mám pocit, že u některých dohod musím být osobně. Víš jak to je, nejlíp si věci člověk udělá sám. Když nevím, jak všechno klape, jsem z toho lehce nervní... Nejhorší je, když ti někdo něco slíbí, ale vykašle se na to. To už se mi taky párkrát stalo. A nemáš na ty lidi žádnou páku. No a když ti takhle shoří třeba zásobování srazu, tak je to celý v kelu... Už teď mě honěj noční můry, a to si to organizuju převážně sám.

Jo a mimochodem, forčovi (a bumbrlikovi) se letos podařilo domluvit perfektní ceny do soutěží, máte se na co těšit. :) Už nehrajem jen o diplomy, tentokrát si vítězové i něco odvezou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to ti vubec nezavidim... mas tohourco hodfne na hlave..ale zvladol si to prvykrat a zvladnes to aj teraz ...

jj takych ludi milujem ked nieco slubia a nedodržia potom nedvyhaju telefonyy su nedostupny a take veci...

a co sa tyka cien tak to som zvedavy dufam ze sa nejaka ta malinka ujde aj mne :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...