Přejít na obsah

SUPII a problémy


cosby

Doporučené příspěvky

Mám 2ks SII(1.8TSI) 8.měsíců..najeto na obouch 78.000 a 82.000km a žádné s těchto problémů jsem neměl.

Zatim největší závadu jsem měl na tom co jezdim já a to bylo výměna řízení(přestal se vracet volant a celkově řízení ztuhlo)...po výměně řízení vše o.k...Pak už to byli jen novorozenecký maličkosti jako drnčení sedadla spolujezdce,klepání zámků twindoru,záclonka PZ dveří se nenavíjela,klepání z před.nápravy-to se zjistilo že byl křivě nalisován z výroby silenblok ramene,který pak díky tomu prasknul..výměnilo se celé rameno bylo o.k.

Po zkušenostech ze 3ks 2.0TDI 103kw co jsem měl v OII(16V),tak už bych to nechtěl ani zadarmo a to doslova.....ty 8V na tom nejsou o moc lépe,dva kolegové z branže ho maj (jeden ještě v SI a druhý v SII) a jediné + pro 8V je že u nich tolik nerupaj hlavy,ale zas jsou teda dle i mé zkušenosti o poznání hlučnejší.....Každopádně ani jeden z těchto motorů mi nesmí do baráku..

Další kolega už má zas v Passatu 2.0TDI-CR DPF 103kw a i když mi je teda tento motor daleko sympatičtější co se jízd.vlastností týče,tak závadami je to totožný z 2.0TDI-PD..viz.můj příspěvek OII- 2.0TDI 103kw.......Co jsem četl v AutoTipu,tak s příchodem TDI-CR měli být odstraněny všechny neduhy z TDI-PD,ale zatim to teda moc nevypadá....Jasně,je to zatim jediný případ co jsem slyšel,ale i tak už toho moc dobrého nenapovídá.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím jediný problém na SII 1.8TSI je, že mi ne vždy svítí spodní světlo ve venkovních zrcátkách. Světla by měla svítit vždy po odemčení nebo otevření dveří a zjistil jsem, že to někdy svítí, někdy ne. Asi nějaká chybka v elektronice. Otázka je, zda má cenu to nyní řešit, aby to při hledání závady v servisu ještě víc nepodělali.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S 1,4 TSI celkovo hádam jediný problém - vraj je problém dosiahnuť papierovú spotrebu a hlavne firemný zákazníci reklamujú nadspotrebu, ktorú nevedia vykázať. Technický problém ale žiaden, hmlovky aj flash sa týkali všetkých motorizácií.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Tak k nám se hodně vracejí první kousky a to hlavně s elektrikou. Neukazovali správně hodnoty na Maxi dotu, baterka haprovala jak se jí chtělo a dokonce se u nás objevil kousek, kterému se sám od sebe otevíral kufr....prostě masakr. Klient to měl dokonce natočené na kameře. Potom jsem zaznamenal problém s řízením - volant se vrátil do rovné polohy ale auto jelo jaksi pořád doleva atd. atd. Prostě ty první kusy fakt stály za to :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted jsem mel na vikend SII 1.8 TFSI DSG (7 tis.) a lupalo to taky - ten zvuk ale je snimac esp, zapnuti a vypnuti esp na to urcite nema vliv...

Tak to dík za info docela mě to uklidnilo, že to není něco horšího, ale na druhou stranu to mohli hoši ze škodovky trochu víc vychytat..., aby to nedělalo takovej brajgl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...