Přejít na obsah

SUPII a problémy


cosby

Doporučené příspěvky

Po opravě v servise mám následující závady:

stále přetrvává problém s hodinami, které ukazují +-1h (problém uchování informace o letním čase).

Dále přepínání na volantu skladeb nereaguje okamžitě někdy i po 3 minutách začnou skladby přeskakovat a ne a ne se zastavit, musim přepnout, třeba na rádio a zpět. ( v servisu přehráli sw. a vyměnili tlačítka na volantu a nic )

Navigace stále nepřijímá tmc informace...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

u HTC HD jsem zrušil zadávání PINu při zapnutí. A od té doby to chodí (jen asi 2x za cca 6měs. se telefon nepřepl sám).

Ahoj mám htc desire a když se chci spárovat se Superbem tak my maxidot napíše že přístroj není kompaktibilní.Nevím jestli nedělám někde chybu.Díky Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

tak jsem zase navštívil servis. Výměna levého předního ložiska, levé zadní kosti stabilizátoru. Zítra tam jedu zas protože mám po jejich výměně ložiska volant křivě, tak nevím zda udělali geo nebo se na to vybodli. Nešlo mi zapnout NT - vyjádření zamrzlá nafta ( naftu mám pořád stejnou a v -17 nezamrzla a teď v -2 prej jo). 42 tkm 14 měsíců stáří. Jinak mi to tento týden 2x nepříjemně zacukalo na kruháči, tak uvidím, co to bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Tak po nějaké době, jsem byl na servisní prohlídce 55 tkm a nechal jsem tam udělat nějaké drobnosti: osvětlení zapalovače přední 12V zásuvky (opraveno), opět zoxidovaný zadní znak (vyměněno), zadní ozdobná lišta na víku kufru měla bublinky (vyměněno). Teď mám jeden dotaz: zadní 12V zásuvka na středové konzole není podsvícená? Může prosím někdo vyzkoušet? Pak mi hrozně při jízdě drnčí zadní loketní opěrka, ve vyklopené poloze opravdu moc a v zasunutém stavu je to lepší ale nic moc... Řešení servisu? Víc než úsměvné!!!! Zkoušeli to v jiném superbu a tam to dělá taky, takže je to prý normální. Na můj argument, že to auto stálo necelý milion a jsou mu dva roky a apřechozí O2 ve stáří 5 let a o čtvrt mega levnější to nedělala, koukali jak z jara a prý vznesou dotaz do ŠA. Přijde mi to jako když přijdete do nemocnoce s kulháním a oni řeknou, že jiní lidé taky kulhají, tak to nebudou řešit. :feve:

Jsem zákazníkem ŠA už dlouho, je to moje 6. škodovka, ale příští auto bude jiné značky, protože přístup a kvalita jdou úplně do ......

Řešil jste taky někdo nebo projevuje se vám také někomu ta loketka? Mám tmavou alcantaru.

Díky W.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam tiez dvojrocneho supa v tmavej alkantare a s tou opierkou problem nemam akurat ze zacala neprijemne vrzgat spolujazdcova sedacka ked na nej niekto sedi ale to je malina ,predny znak ide potichucky dole ale inak no problem a na servis sa zatial nestazujem kedze nieje preco.Dufam ze to tak aj ostane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám SII v Combi a taky mě hrozně drnčí zadní loketní opěrka, také v tmavé alcantaře. Když je zaklopená nahoru, tak nic. Než jsem na to přišel, tak mě už omývalo. Řešit to budu při 30t km (ještě mě chybí 2,5t km).

Předtím jsem měl SII Ambition a tam nic. Jinak auto zatím v poho.

Editováno: , autor: Prochy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info o podsvícení.

Jinak jsem dnes laboroval, protože od nich se ničeho člověk nedočká pokud to neukáže diagnostika a zjistil jsem, že je po loketkou naražený ještě spodní kousek. Ten jsem sundal a pod ním je plast, který se chvěje a nepříjemně to drnčí. Zkusím počkat, kdyby se náhodou rozhodli k nějakému činu, jinak to tam utěsním a snad bude pokoj. Když se mi ozvou dám vědět, jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak další vývoj situace je takový, že v servisu zjistili tento mnou popisovaný problém u VŠECH vozidel v koženém provedení. Nové vozy už to prý nedělají,látkové sedačky také ne, takže byla pravděpodobně nějaká konstrukční úprava. Mám auto z 24.9.2009. V MB je prý dovolená, pokračování bude zítra. Tedy pokud mi zavolají, jak slíbili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdarec, mate jeste nekdo problemy s oteviranim krytu hrdla nadrze? Dneska uz jsem regulerne uvizl na benzince. Zkratka zamek centralu nefungoval. Musel jsem sundat kolo a podbeh a odemknout rucne a spise se mi to jevi jko spatny kontakt. Ale urcite nemam tento problem sam, jelikoz i jeden kolega stejmy problem a taky uplne nahodou jsem potkal na benzince kluka, kteremu sem pomahal otevrit :-) zkuste nekdo hodit imfo jestli to uz nekdo resil, jestli ma cenu kupovat novej zamek. Diky kuba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po delší odmlce nějaké info o pazvucích ze zadní části vozu. Po asi 4. neúspěšné návštěvě servisu mi konečně byla vyměněna konstrukce loketní opěrky a světe div se - je ticho. Nyní se mi začalo ozývat opět něco jiného a mám podezření na zámky pátých dveří, takže zítra hurá do servisu. Tento týden jsem tam ještě nebyl....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Mám Supa už třetí rok najeto 55tisíc a záruka 4 roky.

Reklamace: padání B-sloupku obou, vrzání a praskání v B-sloupku u řidiče (topení) tři reklamace něž to klucí udělali pořádně, výměna el. svasku k rozmrazovači, oprava twindoor, kompletní výměna pochromovaných částí, hučení v předním kole při otáčení a plném zatočení (prý mažety, které promazali a dělá to stále). Až na tyhle prkotiny jsem docela spokojen. Tak hodně najetých kilometrů bez nehody a závady všem. Čao

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

No ja pre zmenu v mojom ani nie 2-tyzdnovom Supe registrujem obcasne buchnutie v lavej casti, bud dvere alebo stredny stlpik alebo podbeh alebo mozno aj predna cast zadnych dveri - ak nadskoci auto na nerovnosti, ozve sa nekovovy zvuk pripominajuci mozno buchnutie zvazku kablov alebo nejakeho hrubsieho plastu, nevyzera to na kamienok ani srobik. Clovek to dal aj na zdvihak, ci nieco dole nie je volne, menil som totiz akurat na zimne kolesa, ale ani kolesom to byt nemoze, lebo aj po vymene uplne rovnake spravanie. Mam mimochodom na podvozkovom plaste nazbieraneho celkom dost piesku ci strku a to zdaleka nejazdim offroady ani nehrabem. Snazil sa mykat oboma dverami bocne, vybral mi dazdnik zo zadnych dveri a co ja viem co este skusal, ale nic, len pri jazde sa to prejavilo. Zaujimave je, ze ak prejdem retarder alebo hrbol kolmo na smer jazdy, cize ak cela naprava nadskoci naraz, tak sa mi to vyvolat nepodarilo, ozve sa to len vtedy, ak do jamy alebo hrbolu vojde lave predne koleso. Tak neviem, ci uz len calunenie dveri zhodit a tam hladat alebo ako dalej. Pytam sa na skusenosti radsej tu, kedze diagnosticke schopnosti beznych technikov koncia na pripichnuti compu k autu a co nehlasi diagnostika, nie je vada - bohuzial uplne presne ako pise Jeewee.

Ahoj, mám stejný pazvuk :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

vajgl

Publikováno 25. květen 2010 - 16:40

Čau Supáci,

tak taky patřím do klubu cukání, děje se mi to kolem 1800-1900 otáček, zejména za 2 do záběru, když plynule zrychluju od cca 1500otáček. Jednou či několikrát to cukne a ještě to při tom vydává taková chrčivý zvuk, snad jako kdyby tam něco prokluzovalo.

Byl jsem s tím v servisu, tam to projeli, zrovna jak na potvoru se jim to nestalo, tak trvdili že prohlídli mechanicky spojku,převodovku a OK. Pak na to ještě koukali v diagnostice a tam taky nic.

Tak nevim, už to zase dělá, ale je to náhodný, někdy za jízdu desetkrát, někdy vůbec...

Nějaké zkušenosti s tímto problémem?

Jo a pak mi ještě vržou dveře když jedu po nerovnostech, jak u mojí staré O1 z 99, ale to jim hodim nahlavu, ať si to opraví.

Ještě byl problém s čidlem oleje, to byl prej špatně zacvaklej konektor.

Petr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdravim,

Jezdim ted se SII 2,0TDi 103kW PD manual.

Na zitra jsem objednan do servisu s presne vyse popsany cuknutim pri zrychlovani,dela mi to obcas nejvic na 2 nekdy i na 3 vzdy kolem 2tis otacek a k tomu nejaky pazvuk.Dalsi reklamace vrzani nekde v sloupku u ridice(dost hnusny),takze taky stejny...Auto jeste necele 2mesice zaruka

Vyresili,nebo resili jste to take nekdo dalsi?

Dik

Petr

Editováno: , autor: PetrKV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martin Bednář:

Padání b-sloupku to znamená, že nedrží zamáčknutý v úchytu, stále se uvolňuje a je potřeba čas od času ho dorazit. Nyní opraveno byly se na to podívat i z Ml. Boleslavy.

Twindoor: totááál vrzal při zavíraní a otevírání, hlavně v zimě. Opraveno seřízením, promazáním a k tomu mi ještě řekli, že to bylo asi bouraný na zadek. ….. To mě fakt pobavili, protože jsem to u nich v autosalonu kupoval nové :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Me to vrzani take opravili,ale kdyz mi auto predavali,nechteli ani rict,co delali.Pry neco zkusili a ze mi zavolaji za par dni,jestli je to v poradku.Volali,rikal jsem,ze od te doby zadne vrzani..Pry to bylo ve dverich mych i spolujezdce,sloupky pry ne...Tak nevim.

Co se tykalo skubani nejvic na 2 a 3rychlost pri akcelaraci tak nic nezaznamenali.Ale ja zaznamenavam porad..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...