Přejít na obsah

Starline-náhradní díly


Vlasta

Doporučené příspěvky

Napsal jsem si o info na vyrobce SKD :

Dobrý den,

SKD je zavedená firma v oblasti druhovýroby ND z číny.

Výrobky této fy prodáváme již přes 5let a reklamace (vadovost) výrobků je

srovnatelná s výrobky originálními. Záruka je samozřejmě 2 letá na všechny

námi dodávané výrobky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Ložiska nebrat, zhruba před rokem jsem se nechal "opít" cenou a říkal jsem si, že to alespoň něco vydrží, ale to byl velký omyl.

Nechal jsem je teda hodit na auto, udělat geo a za pár dnů jsem se vydal do Rakouska, kde jsem jel převážně po perfektních dálnicích do cca 130 km/ hod., ujel jsem zhruba 2000 km a ložiska totálně K.O., hučely jako původní, které byly na autě snad od novoty a bylo na nich nalítáno 160 000 km.

Vzhledem k tomu, že auto potřebuji každý den, tak hned po návratu jsem je nechal vyměnit za origo a už 10 000 km mám klid.

Nechci pomlouvat tuto značku, ale bohužel mě nepřesvědčila, že jejich díly mají vůbec hodnotu, za jakou se prodávají.

Starline ložiska by byly drahé, i kdyby stály 10,- Kč, protože platit výměnu ložisek co 2000 km se taky pěkně prodraží.

Jen se divím, že takové zmetky někdo vypustí z fabriky, takže Starline lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týká ložisek, šetření není na místě......kdysi jsme taky v práci chtěli "ušetřit" a kupovali levnou čínu...a ejhle....ložiska nevydržela ani 1/3 toho co by měla..proto dnes již pouze kvalitní značková.....větší pořizovací cena se vrátí v delší životnosti proti číně......a na auto dávat čínu je dle mého hazard....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kotouče špička,desky slušné,díly řízení katastrofa-nevydrží prachovky ani pár měsíců,na fel se mi po roce protočilo hřebenové řízení,naštěstí na místě,čepy tam nějaká délka závitu je asi nezajímá,nemoh jsem jednou ani seř. geom.-,tlumiče v pohodě,aku taky,altíky a startéry mi celkem jezdí ale různá čidla a spínače z 90% vracím,filtry beru akorát např. na fab pylový trochu soudruzi nedodrželi rozměr ;) výfuky slušné. ložiska jak na co-třeba fab předek po půl roce total,nebo taky nefunkční kroužek abs-,tak asi tak ,pro přehled

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak starline je podle mě z větší části shit-např.čepy,lanka ruč.brzdy,ložiska.....Co je dostačující tak výfuky.Filtry taky šmejd.Vzpomínám si že jsem byl tak asi před 3 lety v Kostelci nad orlicí ve fabrice co vyrábí brzdy-ve FERODO.A na konci tam bylo několi výrobních linek a z nich sjížděly destičky např.VW,audi,renault,volvo,atd.Materiál a technologie stejný,jen jiný nápisy,jiná krabička a samozřejmě jiná cena ;) A taky se mi párkrát stalo,že kolega objednal kladku starline a byla tam SKF.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Starline koupit ale přemýšlet co a na co. V dílech na brzdy nebo nápravu nikdy. Ale třeba dělají i jiné věci jako autochemii (tmely, vazelíny, atd ..) tohle proč ne.

Já si třeba koupil od Starlinu brzdový kotouč a mám ho jako dekoraci a těžítko na stole. Vypadá stále jako nový. Vřele doporučuji ale jen pro tento způsob využití. :D

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

před rokem jsem si koupil homokinetický kloub VIKA na mojí Feldu..najel jsem s ním zatím cca 18 000km a zatím pohodička..všeci nadávají jaký je to šmejd a já s ním nemám problém..vím, že to není značka starline a strašně moc lidí říká ze VIKA je ješte horší..po mojí zkušenosti zatím s tímto názorem nesouhlasím :) a měnil jsem i kotouče na Fabce někdy přes léto značky starline..teď po zimě jsem se díval a sjíždějí se krásně :) takže taky spokojenost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Je tohle sice starší přízpěvek,ale platí to pořád stejně.Starline baterie pocházejí z  Rakousko- Banner-100% kvalita-záruka 3 roky.Oleje opět srovnatelné Paramo,Koramo popř. Esso.Homokinetické klouby-většinou šit-čína-silentbloky to samé.Startéry/alternátor-Valeo apod.Mechanik,který to zná a má s tím praxi,ví co má vybrat :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...