Přejít na obsah

Parrot CK3200 LS


Peca Dvorak

Doporučené příspěvky

Umíte někdo poradit jak nahrát novej soft do Parrotu ? Můj neumí česky, mám tam verzi 2.11b. Na netu je verze 2.11d, která obsahuje češtinu,ale nevím jak to flashnout do Parrotu. Už jsem zkoušel dva booky s bluetooth, ale nedaří se mi nastavit komunikační porty. Nevíte někdo jak to nastavit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel do Prahy to mám skoro 5 hodin cesty, ale když víš jak na to, tak poraď ?! Mluvil jsem s dovozcem a ten mi řekl že musím do autorizovaného servisu, že mi to tam udělaj za tři sta a že mi neporadí že by jako porušil etiku Parrotu nebo co. Bral to moc odpovědně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mužeš si to udělat v pohodě sám. Stačí si stáhnout ze stránek Parrotu sw Parrot update tool, v nastavení bluetooth zařízení v notebooku zjistit jaký COM port se emuluje a ten pak zvolit v tom programu Parrot. Jo a myslím že v 3200 se musí ještě v menu povolit aktualizace přes bluetooth.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Čau lidi koupil jsem si auto a je tam taky tohle hensfree ale předešli majitel chtěl smazat kontakty a povedlo se mu smazat část programu Tedka tam jde žádat pouze 3 místní kód.

Myslíte že když bych aktualizoval program tak by běžel jak má.

Na stránkách parrot jsem si stáhl ten program. Ale když si přes ten program stáhnout aktualizaci v češtině tak mi to hlásí chybu ze servem. Nevíte co stím nebo musím k někomu kdo tomu rozumí.

 

Předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...