zscs Vloženo 11. Únor 2009 Vloženo 11. Únor 2009 ahoj potřebuji na felicii přetočit tachometr asi o 1200 km dopředu a nechce se mi vrtačkou,protože je to na 6 hodin práce máte nějaký jednoduchý zupusob jak rozebrat tacho a přeházet číslice? díky ps. nejsem z bazaru Citovat
Wittmann Vloženo 11. Únor 2009 Vloženo 11. Únor 2009 Jak se to dělá ti už neřeknu, ale kdysi jsem počítadlo opravoval a co si pamatuju, tak je to velmi intuitivní. Takže vyndej tacho a určitě na to přijdeš. Citovat
juro sdi Vloženo 11. Únor 2009 Vloženo 11. Únor 2009 Prepac, ze ti tiez neopisem presny postup, ale zaujimal by ma dovod posuvania o 1200km do predu. Citovat
Woody Vloženo 11. Únor 2009 Vloženo 11. Únor 2009 No kvuli prodeji asi ne , typuji, že dava jiny tacho a chce pravdivé údaje Citovat
honzik Vloženo 11. Únor 2009 Vloženo 11. Únor 2009 (editace) neni to az tak intuitivni.mozna ze to jde i jinka ale mi se to podarilo timto zpusobem: - vyndat palubku ven,oddelit plexisklo,vyndat tacho (sroubky zezadu),vyndat zarazku rucicky,poznacit polohu rucicky (pruzina ji nekam tlaci tak ji nechat kde skonci),vidlickou vydloubnout rucicku,povolit srouby shora na polepu a oddelit plexi ciselnik,pak uz vidis mechaniku strojku a hlavne aretaci nulovaciho tlacitka,opatrne oddelit ,nastavit udaj a slozit.v obracenem poradi,zkontrolovat udaj tachometru prip.doladit... jestli chces jen 1000km zapoj na noc motorek ,je to jednodussi..... ps. delal jsem to kvuli ukradenym budikum a nove mely o 100tkm min.. Editováno: 11. Únor 2009, autor: honzik Citovat
zscs Vloženo 12. Únor 2009 Autor Vloženo 12. Únor 2009 honzík díky za radu,zkusím to uvedeným způsobem,ještě jedn jak se vyndává ta přístrojovka,šrouby jsou někde v okolí volantu? :-) já škodovky skoro neznám. jedná se o služeního a potřebuji to trošku doladit no ;-) Citovat
piškot Vloženo 12. Únor 2009 Vloženo 12. Únor 2009 Vyndáš krytku u spínače u tlumeného světla, obě krytky u spínačů na pravo, ten plastík u středových ofuků a tam kde bývá pal. pc. nad spínači světel. Je tam pět šroubů. Taky si povol náhon tachometru abys ho mohl zatáhnout dovnitř spolu s přístrojovkou. Pak už to jen vše odpojíš a vycvakneš dvě spony na vrchu a máš jí. Citovat
Ale B Vloženo 12. Únor 2009 Vloženo 12. Únor 2009 A pozor na plexisklové plastové jazýčky, které jsou součásti krytu tachometru a jsou vsunuty do černého rámečku, praská to. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.