Přejít na obsah

Dětská autosedačka


cartmanko

Doporučené příspěvky

To je vlstně tato jen se vždycky liší pouze náze, potah ale konstrukce je stejná. Tak se vyrábějí v číně a každý dovozce si na nich objedná jiné potahy jen aby se odlišil od ostatních ale pořád je to to stejné. http://www.nellys.cz/autosedacky/autosedacka-coto-baby-rumba-pro-isofix-2016-65963.html

Zajímavý názor, vypadají podobně, ale netroufl bych si tvrdit, že to budou totožné autosedačky (až na jiný potah). Jak jsem se letmo podíval na obrázky Vámi odkazované sedačky, tak jsem si všiml například toho rozdílu, že COTO má pevné úchyty pro ISOFIX, ale ta JOIE má úplně jiné, takové "lankové" konektory. Něco dalšího: držáky na lahve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příklad dvě autosedačky různého názvu ale stejný výrobce a obě čína. V Číně vám vyrobí co chcete a napíšou vám na to co chcete.

 

http://www.nellys.cz/autosedacky/autosedacka-isofix-9-36kg-coto-baby-salsa-supra-q-pro-53685.html

 

a

 

http://www.chytramama.com/zbozi/6023/Autosedacka-EasyGo-Maxima-Isofix-SPS-Latte.htm

Editováno: , autor: Escrito
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My už máme taky větší sedačku a pořídili jsme opět jetou. Je to Römer King Plus II. Zpočátku jsem byl rozpačitej, že neni na isofix, ale tenhle systém se mi líbí a připadá mi velmi důmyslnej. Hlavně jsem chtěl opět co nejbezpečnější sedačku. Do čínský bych nešel, to radši koupim použitou a potah vyperu, než za stejnej peníz čínu, která ani neni v žádných testech. Poutá se pásem, ale nikoliv přes dítě, ale dá se odklopit a připoutat "uvnitř". Při zaklapnutí se navíc pás napne, takže sedačka se fakt ani nehne. Viz video... https://www.youtube.com/watch?v=bA9LrpuQXZ8

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...