Přejít na obsah

Nakodování denního svícení


rudolfv

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím škodováci, potřeboval bych radu. Mám O2 jeden z prvních faceliftů 2/2009. Předělal jsem přední nárazník na facelift rs a vše zapojuji tak jak má být. Ale za boha nemůžu rozsvítit to led denní svícení naplno. Podle schémat jsem našel, že led denní svícení je zapojeno jeden kabel na původní denní svícení, druhý zem, a třetí je na kabel parkovaček z předních světel. Led denní svícení mi svítí pouze stylem když jsou zhasnutá světla tak svítí jen málo (jako když mají být rozsvícená hlavní světla) a problikávají a když rozsvítím hlavní světla nesvítí vůbec. Našel jsem někde že tam má jít 2x 12V ale jde mi tam jen 12V od denního svícení co bylo v původním nárazníku a cca 7V od předních parkovaček když nesvítí. Na netu jsem našel nějaké kódování  bytě 27/2. To jsem zaškrtl, ale stále nic. Po bližším prozkoumání jsem zjistil, že to jen vyřazuje z kontroly prasklých žárovek přední parkovačky v hlavních světel, které originál rs vlastě vůbec nemá. Samozřejmě mi svítí i kontrolka prasklé žárovky na obě denní svícení. Mám jednotku cen. el. 1K0 937 087 H. Na netu jsem si našel originál rs, která má také tuto jednotku. Tudíž soudím, že by to i ta má měla umět. Prosím tedy o nějakou vzácnou radu co s tím mám dělat už si vážně nevím rady... Díky moc předem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ted sem to asi celý pos...al... omylem sem si potvrdil reset a nějak mi přestala svítit půlka auta.. co s tím? musel sem tam dát superba s odděleným drl aby mi to při vypnutých světlech nesvítilo (přední parkovačky a zadní koncovky jak jsou brzdy) při zapnutých jsem to trochu zlepšil ale nesvítí mí spodní koncovky jen ty dvě boční a horní co je brzda... a přestalo úplně svítit denní svícení. co tam tedy mám dát aby to odpovídalo o2 flrs??? dík moc

 

mám tam tyhle možnosti:

post-9448-0-93058500-1434631753_thumb.jp

post-9448-0-62114000-1434631764_thumb.jp

post-9448-0-41129500-1434631797_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

ferdo25 mám stejný problém jako Dom jen s tím,že jsem domontoval do světel led pásky a připojil na parkovačky a po nastartování mi tyto pásky zhasnou. Je to Octavia 2 facelift. docela jsem se nadřel s montáží do těchto světel a jak tak koukám na příspěvky výš tak by to mělo jít nakodovat. Mám origo VAG v práci tak kdybys mi mohl prosím poradit. Jinak prasklá žárovka mi nesvítí na palubovce. Děkuji.

post-864-0-85905900-1436195863_thumb.jpg

post-864-0-45416000-1436195984_thumb.jpg

Editováno: , autor: Tachos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo to je mi jasné. Stalo se mi něco podobného na VW Caddy. Montoval jsem denní svícení. Jeden drát spínané plus druhý drát jsem dával na parkovačky a třetí kostra. Po zapnutí parkovaček mělo denní zhasnout, ale jen se zeslabilo jakoby bylo v kratasu.Při vyplém motoru pohoda a až po nastartování to takhle blblo. Musel jsem tedy natáhnout kábel přímo od spínače světel. Nebyl čas něco řešit a hledat. A tohle je vlastně ten samý problém.

Editováno: , autor: Tachos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

address 09: Cent. Elect.        Labels: 3C0-937-049-30-H.lbl
   Part No SW: 3C8 937 049 E    HW: 3C8 937 049 E
   Component: Bordnetz-SG     H54 2602 

 

Takže v létě připravíme dráty :)

 

Jaké jsou potřeba piny na straně BSG? Dráty zvládnu, ale nějak se nemůžu dohrabat ke konektoru a patřičnímu pinu :/

Editováno: , autor: ka_r_los
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravim, mám dotaz... Mechanik mi měnil nárazník a měl sundané xenony (originál) a teď mi po namontování zpět nejde automatické naklánění... Musí se něco znovu nastavit?.... popřípadě je tu někdo z Prahy kdo to se v tom vyzná?   Mám O2 MR 2005 Děkuji  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Ahojte mam O2 2006 kde mam nakodovane automaticke zapinanie svetiel hned ako otocim klucikom do polohy jedna kde potom svietia stretavacia svetla a zadne svetla ale podsvietenie budikov nesvieti...chcel som nakodovat denne svietenie iba na predne hmlovky lenze uz mi to druhy elektrikar skusal a nepodarilo sa..je mozne ze mam nieco v rj chybne ?pokazene? Alebo to iba nevedia? Diki.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...