Jump to content

Nefunkční diagnostická zásuvka

Helmic

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Když máš diagnostiku,máš mít i dílenskou příručku a podle čísla závady najít postup odstanění.

Ono hold dnes má VAG každý.......,ale když už mu napíše chybu tak jen málo kdo ví co dál.Potom nevím,na co ty Vagy máte

• 1 year later...

Ahojte všichni.Mám problém.Nejde mi napíchnout Octavia 1.9TDI PD na diagnostiku.Zkoušel jsem KKL kabel i HEX-CAN ale nic.Před 2 měcíci mi to normalne šlo a teď ani prd.Pojistka pro napajení zásuvky ok,proud tam jde.Vážně nevím co s tím.díky všem za pomoc.Yohnas.

No asi takhle.kdyz jsem to auto koupil tak jsem to mel napichnuty tak 2x a pred 2ma dny taky ale dnes jsem s par kamarady napichal 3 auta a pohoda ale moje ne :( fakt nevim cim to muze byt.dnes se mi dokonce podarilo se prihlasit k jednotce ale porad to akorat vytacelo a nic.JEDNOTKA NEODPOVIDA! nebo tak neco.jinak mam VAG 304 a ten mi pri testu pise ze je adapter nepripojen nebo nepripraven a kdyz vyberu ridici jednotku napr.motor tak mi to hodi hlasku ze bed neni konektor zapojeny,nezapnute zapalovani nebo nespravny port ale to vse je tak jak ma a u jinych aut to funguje bez problemu.kdyz ani ta baterka nepomuze tak co ????? urcite se s tim uz nekdo setkal ne ??? moc dekuju za rady....

Udělej, jak radí zdesim!

Přesně tohle jsem řešil v neděli. Tady jsem o tom psal

Je to topic o VAGU - tam jsi měl psát svůj problém!!

Opravdu stačí odpojit na pár minut baterka a potom načteš normálně. Já už byl zoufalý - měl jsem 2 kabely 2 notebooky 2 zkušební auta a moje z ničeho nic nefungovalo. Vag načítá jednotku a potom hodí hlášku, že jednotka neodpovídá. Kontroloval jsem zásuvku OBD pojistky a ve finále stačila taková banalita. :palec2:

Pak napiš, jak jsi pořídil. J.

• Pozitivní 1