Přejít na obsah

typy motorizaci kradených aut


TomášLPG

Doporučené příspěvky

Ahoj.hele nebudutu nikoho utešovat, protože to srtejně auto nevrátí!Ale hodně by mě zajímalo jaké kubaturyy se kradou! Hele čtu tu že se tu krade i rok výroby kolem 2001. 5eknu vám moji zkušenost s krádeží aut ale chlapy nesmějte se mi!!!!PLiiis v tu chvilí me nebylo hej. Tak teda jel jsem nakoupit do Olomouce-Olympiie.mámoctávku kmbi lpg-2,0. v Olympii jsem byl asi tak 45 min.nakoupil jsem plný koš žrádla. Vylezeme vem...a jdeme k autu. Vědel jsem že jsem parkoval u mista kde se vraceji voziky...Tak jdeme a náhle....auto......NIKDE!!!!!! panika...začaly se mi třesat ruce nohy!!!!Hned mě napadaly věci jako- Jak se dostaneme domu-25km? Jak budu jesdit do práce?-25km? Co mám dělat? atd!!!! No tak manželka pomalu na mrtvici- byla se mnou. Už měla slzy jako hrachy!!!Tak volám 158 a tam v klidu na mě!!!! Jak se jsemnuji? o jaké auto se jedná a víte co mi řely?!!!!!!! hele kdo by takové auto kradl!!!!! Dit je to stará vrána!!!!! Hm no tak to mě ješte vic nasral!!!.................Asi hodně z vás tuší co se pak stalo......................Samozřejmě bylo zaparkované ale o uličku dál!!!!jen sme si spletly misto!!!!!!! Hele ani vám nemužu posat ten pocit ulevy!! A tak proto by mě zajímalo jakou kubaturu kradou? jestli je to jen náhoda nebo převážne tdi-čka?Dík za schovívavost vuči mému příběhu. Tom ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady máš kompletní seznamy aut které se odcizili a některé se třeba i našli...je to udělané po rokách a myslím si že to je dost přehledné.Jinak nejvíce se kradou koncernovy auta: Audi,Škodovky a nemusi to být škodovka za půl mega.Známému se pokusili nedávno ukrást na náměsti Octávku I z roku výroby 2002.

http://www.sherlog.cz/cz/nalezeno/2008.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se stalo neco podobneho. Byl jsem v obchode, vylezl jsem ven a jdu zamyslene k memu autu. Byla to vinova felicie combi. Prijdu k ni, zacnu mackat tlacitko od alarmu, ze odemknu auto a ono nic. Neodemklo se. A uz jsem pomalu a jiste zacal spackovat, co s tim jako je, ze s tim asi flaknu o zem atd.:) Proste nerv. Tak tam oblejzam auto, s tim ovladacem a nic. Zkousim ruzna mista. Najednou pres to okno koukam dovnitr a rikam, ja tam mam nakej bordel, co se deje....a najednou, jeje, to neni moje auto, ono stoji o tri auta vedle. Ta felicie byla uplne stejna jako to moje.....tak jsem se nenapdne premistil k tomu memu autu a rychle zmizel.....snad me nikdo nepozoroval, jak jsem tam oblejzal to auto.........ja vim, nuda, tak jsem se aspon vykecal ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze prave v dobe krize se bude krast jeste vic, pribudou i kradeze radii a proste vseho co se bude dat zpenezit i kdyby aspon na cigara protoze na ty musi mit kazdej kurak vzdycky.

kamaradovi ktereho ted obcas potkavam ukradli 1,6 rok myslim 2000 a vejs, vybava nic extra, mel ji 14 dni ale po prvnim majiteli se serviskou najeto neco pres 30000km.

jinak co vesmes slysim tak se kradou TDI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...