Přejít na obsah

luxusni octavie za supr ceny


michalbc

Doporučené příspěvky

asi vas nastvu tim ze zakladam nove tema ale nebude to jen o jednom prodejci

schanim pro kamarada co nejzachovalejsi octavku I 1,9tdi combi a uchvatilo me par desitek inzeratu ktere se inzeruji v annonci a na dalsich autoinzercich

rad bych si vyslechl vase zkusenosti ci nazory, na koupi te kamosovi octule se moc nespecha takze mame jeste chvilku k diskuzi

nebudu je tu konkretne vypisovat ale prvni co se mi nabizelo byly auta z annonce, nasel sem super inzerat, bohata vybava, nejeto 70-120tis. zajimava cena, bomba, hned rano tam zavolam, tak hledam pro zajimavost dal a nachazim dalsich cca 12 velice podobnych inzeratu i na octavieII, stejne mesto, podobny obsah, stejny slovoslet i sloh, vzdy bez foto, jen pokazde jine cislo, postupne sem i zjistil ze cisla jsou vetsinou vodafon a jsou si hodne podobna bud druhym trojcislim nebo postupkou o par cisel, radeji sem na to ani nevolal a kaslal na to.

text vetsinou znel takto:

Škoda Octavia combi 1.9 TDI 81kW, provoz 2002, najeto 80.000km, první majitel, servisní knížka, elegantní výbava-climatronic, ABS, ASR, 4x airbag, 4x el. okna+ el. zrcátka, tempomat, výhřívaná přední sedadla, rádio s CD, Al kola 15 orig. Škoda, TZ, hagusy, výškově stavitelný volant + sedačky, centrál DO, palubní PC, mezipodlaha zavazadlového prostoru atd. Vůz je garážovaný velice zachovalý (jako nový). Cena 163.000 Kč

kdyz sem si udelal nazor ze se jedna o prapodivny prodej, hledal sem neco v mem kraji-Liberec

nasel sem luxusni kousek, div sem se neudelal, fotky, detaily, serviska, cistopis, lustrace, kontaktni informace vse jak z pohadky narozdil od tech z annonce ale opet mi to nedalo a zacal zjistovat neco o prodejci nasel sem jeho celou stranku, tam uz jsem byl tesne pred vyvrcholenim, dalsi krasny kousky za zajimavy penize, vse je az moc krasny na to aby v tom nebyla nejaka zrada tak hledam jaka, ten prodejce ktereho ted zminuji uz se tu na foru resil, je to auto kaufer ale zatim z toho nevyplinulo nic konkretniho nebo alespon nic co by mi reklo nebrat, je to uz pul roku co se to tu resilo tak by uz mnoho z vas mohlo mit nove informace a zkusenosti, ja zatim nedostal odvahu tam zavolat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...4&hl=kaufer

padl tam teda nazor ze to jsou auta z anglie, resilo se tu i jak je tezke predelat pravostranne rizeni na levostranne, zajimalo by me jestli se to da udelat slusnou a precizni metodou nebo se musi zapojit trocha praseciny aby se na tom dalo vydelat, pokud by to nekdo udelal precizne, asi bych do toho kamarada navezl.

slysel sem ze tady v Liberci se predelavaj spis octavieII, ale uz sem tu v Libereckejch servisech zahledl predelavat i dve octavieI

nazory ze to u nas nejde prihlasit legalne neznamena ze to v nasi zemi nejde jinou cestou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tvojom mieste by som nad tym ani nerozmyslal, naco sa zatazovat takymi inzeratmi, ked vies ze je to somarina, co ty dnes kto da za dobry peniaz, radsej si najdi auto po prvom majitelovi, s dokumentaciou, najlepsie nejakeho znameho, kupis somarinu z Anglicka o 20 000 lacnejsie a mas sa potom strachovat, ci ti to prejde STK a bat sa ist s tym na policiu, ci ti to vobec prihlasia.

Naco si robit starosti a zgrlosit na kazdej korune, auto nekupujes na jeden den, radsej obeham ludi alebo autobazare, kde maju ako taku dobru povest, najdem dobry kusok, aj ked bude stat o cosi viac, dam ho riadne prezriet mechanikovi, aj ked kilometrami si nebudes nikdy isty, ale odbornik od fachu pozna kolko ma auto najazdene podla jeho stavu, netrebu mu vidiet ani pristrojovku.

Len aby si nedopadol tak, ako niektory, ze chodia, hladaju aj tri mesiace a nakoniec aj tak kupia nejaku picovinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

picovinu samozrejme ne, byl sem za elektrikarem co uz to parkrat predelal z anglana, rikal ze uz videl nastavovanou elektriku a to je do budoucna prusvih, ale ze kdyz nekdo prehodi celou elektriku tak jako on tak se to chova jako original, rikal ze zpusob jak to poznat je sundat kastliky a plasty z palubky a podivat se na kabely.

co mi rekl tak prusvih je ze opravdu jsou lidi ktery to predelavaji ve velkem a ze nevidel octavku z anglie ktera mela mene nez 300000km, takze se tim nakup octavky trochu komplikuje a proto se tady jak blbec pidim a ptam abych kamaradovi neporadil blbost, mimo jine pomuze to i ostatnim zajemcu o nove auto,

Vicemene hledam odpovedi tipu:

"ano tam a tam je jistý překupník ale ma opravdu slušná auta"

"dejte si pozor, tam a tam je podvodnik co stahuje tachometry, mění interiery a dělá z vraku leštěnky"

"jo, tam a tam je bazar který se zabýva jen škodovkama, všechny auta si prověřuje a daji se u nich koupit jen slušná auta"

kamarad ty penize za to klidne da ale ono dnes sehnat prvniho majitele, se serviskou, slusnou vybavou a slusnou cenou neni vubec sranda, navic kdyz se najde tak podle vsech inzeratu co sem prohlednul na netu usuzuju ze je to vzdy bud bazar nebo prekupnik, byl sem se podivat v salonu na par jetejch aut, jsou tam i pekny, se serviskou, najeto malo pres 100000km, prvni majitel, ale ceny vyzsi a jsou docela pomlaceny a odreny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

předělání a přihlášení auta s pravostraným řízením jde jen stanoveným spůsobem mimo jiné díly koupené nové s dokladem a to se pak v žádném případě nemůže vyplatit

neříkám že to někdo nedělá ale je to nelegální a časem někdo řekne že tohle auto není schváleno protože podle VIN jde poznat že o byl "angličan" a v TP není záznam o přestavbě nebo k němu nejsou podklady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ako u vas ,ale na Slovensku je skoro u kazdeho autorizovaneho predajcu znacky SKODA zaroven bazar s ojazdenymi autami tej istej znacky. Podla mna je to jeden z najlepsich sposobov ako sa dostat k relativne "cistemu" autu. Ceny su vyssie len o malo, ale pre ludi co nemaju skusenosti s kupou ojaz.auta je to asi najistejsi sposob.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, primo ve skodovce v jejim saloonu s ojetinami sem byl, pekny kousky dle dokladu a motoru ale karoserie a interiery nic moc, koukal sem se po vsech okolnich saloonech jestli nemaj nejakej peknej kus a bohuzel, spatne se to hleda.

co se tyce prestavby anglanu je jiny tema.

hlavne me zajimaj info o prodejcich, ktere kazdy ma ve svem kraji, konkretne takovy ktery se zabyvaj octavkama, u me je to auto kaufer a v jicine je to clovek ktery neustale meni tel. cisla.

zatim bohuzel nic o nich nevim, ani to jestli to jsou opravdu auta predelana z anglanu.

kazdy nemusi byt jen sejdir a podvodnik, urcite jsou i takovy ktery prekupujou jen slusny auta a uz na to maj čuch a oko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každej nemusí být šejdíř a podvodník, ale když někdo pravidelně mění telefonní čísla, kvůli něčemu to asi bude, ne?!? ;)

Normální firmy nebo podnikatelé totiž běžně nemění telefonní čísla jak na běžícim pásu, to vypovídá o určitý solidnosti a svym způsobem i záruce, že fungujou ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To michalbc:

Kdyby se Ti povedlo zjistit něco bližšího o tom "Auto Kaufer", dej prosím vědět. Taky mě to docela zajímá, neboť švagr shání Octu I a tohle mu padlo do oka...aby taky ne. Obrátil se na mě, abych mu poradil...nerad bych, aby naletěl. I plánuji tam zajet, ale je to kousek z ruky:-) Jinak pakliže to vážně předělávají z těch Anglánu, tak to podle fotek vypadá na precizní práci. Jenže co české papíry, přihlášení, legislativa...?

Předem díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
To michalbc:

Kdyby se Ti povedlo zjistit něco bližšího o tom "Auto Kaufer", dej prosím vědět. Taky mě to docela zajímá, neboť švagr shání Octu I a tohle mu padlo do oka...aby taky ne. Obrátil se na mě, abych mu poradil...nerad bych, aby naletěl. I plánuji tam zajet, ale je to kousek z ruky:-) Jinak pakliže to vážně předělávají z těch Anglánu, tak to podle fotek vypadá na precizní práci. Jenže co české papíry, přihlášení, legislativa...?

Předem díky...

opravdu autokaufer vozi auta z anglie, mluvil sem s nima po tel., nejenom ze jde ciste o auta z anglie ale i napr. auta anglicke policie, alespon podle toho co mi nabidl, vysvetelni proc octavka 2005 muze stat 250000,- a proc skodovka nedoporucuje prihlasovat auta po predelani mi bylo vysvetleno tim ze je to o tom ze do Anglie se vyvazeji auta za uplne jine penize nez do jinych statu EU, keci o tom ze to na technicke muze delat potize jsou opravdu jen keci, auto uz je proste prihlasene a pred prihlasenim si proslo i technickou.

ze auto ma asi najeto to co uvadeji se nepru, nevidel sem je osobne, ze to je svindl taky ne ale co me odradilo je ze elektriku nemeni celou ale jen NATAHUJOU ANGLICKOU ELEKTRIKU O DELKU KABELU CO CHYBI K PREHOZENI BUDIKU A VOLANTU NA LEVOU STRANU. nerikal to teda ze by byl na to pysny ale dle slov meho elektrikare to bude fungovat, jen se ale muze stat ze pokud se neco s tou elektrikou stane, i zbehlej elektrikar si s tim neporadi pripadne hodne dobrej horkotezko.

jeste chci zduraznit jednu vec, AUTA KTERE MAJI NA STRANKACH NEJSOU AKTUALNI, pulka aut na jejich strankach vystavena uz neni.

kazdopadne autokaufer nedela spatny dojem, uz tech aut maj prodano dost, za nic se neschovavaj a na co se zeptate na to vam odpovi.

jinak panove a damy, ty octavie jsou v cr priserne pretahnuty na cene, se na me nezlobte ale dat za 2000 octavku 180000,- se slusnou vybavou, dnes uz vlastne 9 let starou s poslednim rokem zaruky na karoserii, to je smilstvo, navic to jsou octavky ktery maj 160000km a vic natahano a uz pri 120tisicich nemaj servisku, to se fakt otacim dvakrat namiste, napr. jako jeden L&K v mem okoli, rok 2001 na posledni servisce jeste u prvniho majitele rok 2007 najeto 110000km a v roce 2009 na tachu 111000km to muj zajem zvadnul jak pri myslence sexu s chlapem.

mame ted v pacu jednu dovezenou octuli, chystame se na prohlidku tak jsem sam zvedav.

ted mi popsal clovicek ktery ma svagra bazarnika jak krasne v CR funguje bazarnikova dilna zazraku, to se takhle priveze auto, nekdo slusne zaplacenej ho totalne vypucuje, vymeni se volant, pres pedaly, rucku, radicku se daj tuning dily z autodilu, stahne se tachak i kdyby jen o 20000km a hned se natahne cena o dobrych 15000kc za naklady max. 2500kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...