Přejít na obsah

Octavie I. - zatékání přes dveře


mario1977

Doporučené příspěvky

zdravím, mám podobný problém, teče myslím ale přez dveře, celý práh je vždy od vody a sem tam přeteče i na koberec k řidiči. a dělá to všema dveřma. Nechápu to.

Tady jsou fotky z mojí poslední akce:

http://pointfrost.rajce.idnes.cz/Octavia_z...octaviaclub.cz/

u mna to bolo tak ako mi radila, folia nebola dobre prilepena resp. poskodenia, dal som dole tapacir z dveri, zalepel foliu a uz nezateka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam presne teb isty problem zateka mi na strane vodica a neviem odkial??? Stale ked prsi najdem na strane vodica mlaku na rohozke a uz to aj pretieklo na kobercek. Je to hrooooza ako to vysusim sakra........

Po dešti kdy auto stálo mírně nakloněné na stranu ke spolujezdcovi jsem zjistil že u řidiče na gumovém koberci mám vodu, byla i pod kobercem. Mám zánovního Toura a soudruzi v aut.servisu mě řekli že je to folie ve dveřích a že ji objednají. Zítra jedu reklamovat cukající motor snad ji budou mít a jsem zvědavý co na motoru najdou najdou vag nepíše chybu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Poslednej doba vela prsi, a zbadal som, ze zatekava mi voda do auta

Zadne dvere, strana spolujazdcova.

Vcera som oblial auto cez hadicu, nikde som nenasiel vodu, nezateka...

len sa nazbiera dole pri prahu, a neviem preco nema kam uniknut voda...

Na dverach boli z dola aj tesniaca gumycka, dal som dole ale nepomoze...

Ako by ste to riesili ? ? ?

Vid. fotky

Editováno: , autor: TeeBee008
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Montaz nie je problem, narozdiel od demontaze... davat dole to treba s citom a pomaly, inak sa to znici...

Kazdopadne teba demontaz az tak trapit nemusi, kedze ides davat nove tesnenia... normalne to vytiahni a daj tam tie nove.

Ci to vyplni tu medzeru ti 100% nepoviem, ale podla fotiek sa mi zda vacsia ako by mala byt - original tesnenia tu vyztuhu na zadnom okne kopiruju celkom fajn

Editováno: , autor: subz3ro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Čaute, zateká mi pod kobereček za řidičem, nevíte čím tam teče? Dveře jsou zalepené a kolem dveří neteče, nevim si už rady.. A jestě jsem se chtěl zeptat, jestli neteče skrz pylový filtr, ale je mi divné, zě mám pototu jen na tom jednom místě. :help:

Zkusím oživit tohle téma. Mám uplně stejný problém jako marty... když prší, mám vodu na podlaze u řidiče a taky za sedadlem řidiče. Kolem dveří je sucho, gumové těsnění dvěří je taky suché, ten práh pod dveřmi taky suchý... auto mi nestojí uplně na rovině, takže je možné, že zatéká jenom vzadu za řidiče, ale steče to i dopředu. Poradí někdo, na co mrknout?

Editováno: , autor: Zdeny1.8T
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, už jsem to tady někde psal a mám podobnou zkušenost u nového Toura. Auto neparkuju na rovině a když jsem stál např. pravým bokem nepatrně níž měl jsem na gumovém koberci řidiče nepochopitelně rybník. Při jiné vážnější reklamaci jsem na to vždy zapoměl ale po vyřešení se na vodu taky dostalo. Po tlaku na servis objednali bez hlubšího zkoumání novou dveřní folii a přijel jsem na její výměnu. Po sundání tapecu byla folie po celém obvodu poctivě přilepená a bez zjevné vady a chtěli to zpět zabalit. Já jsem se nedal a po opravdu podrobné prohlídce folie jsem ve spodní části našel malou cca 2 mm procvaknutou dírku o plech a tapec ze zadní strany dveří a rovněž na zadní straně tapecu byl malý flíček od špíny. Chtěli to jen přelepit páskou což jsem odmítl protože ta by se zase časem určitě cvakla taky a tak starou folii strhli, obvod dveří očistili, plech dveří zamáčkli dovnitř a novou folii přilepili a je klid. Je opravdu důležité aby folie hlavně na spodní části byla dobře přilepená protože zadržuje veškerou vodu co steče do dveří. Pod folií jsou odtokové dírky které můžou být také ucpané a voda si cestu najde......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ja mam podobny problem ale mam to na vsetkych styroch kobercekoch , uz my to pretieklo aj cez izolacnu penu ktora je pod kobercom a ked som vybral celý koberec tak som s tade vytiahol asi 2 litre vody a uz pomaly stracam nervy a blizi sa zima a som zvedavy co bude ked to zamrzne. V servise my povedali ze to budu tie folie na dverach ale ja pochybujem tak ak by mal niekto napad cim by sa to to mohlo byt bol by som velmy rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...