Přejít na obsah

Vytvorena skupina pro vozy Skoda Octavia


sejvi

Doporučené příspěvky

Pro vsechny co si eviduji spotrebu na strankach SPOTREBY.CZ jsem vytvoril novou SKUPINU OctaviaClub.cz (jen vozy ŠKODA OCTAVIA). Takze prosim vsechny s vozy SKODA OCTAVIA aby si sve auta pridaly do teto skupiny. :kol-14:

Heslo pro pridani do skupiny je: skodahome

Primy odkaz na skupinu: http://www.spotreby.cz/skupina.php?id=2

Nejsetrnejsi ridici a mapa clenu skupiny:

skodahomemezera.jpggtab_1_2.gif skodahomemezera.jpggmap_2.gif

spotreby3.jpg

spotreby.jpg

spotreby2.jpg

Editováno: , autor: sejvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja www.spotreby.cz pouzivam na evidenci spotreby meho auta. Jedna velka vyhoda je, ze mam evidenci pristupnou z kazdeho pocitace ktery ma Internet. A vytvoreni SKUPINY beru jako spestreni, bylo by zajimave videt graficky na mape cleny OctaviaClubu... :kol-14:

A zaroven je to bezplatna propagace a reklama stranek www.octaviaclub.cz

Editováno: , autor: sejvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem stale nepochopil, k cemu soukroma osoba potrebuje videt a celkove miti prehled o spotrebe vozu. Chci jezdit, jezdim klido za 10l/100km, nechci jezdit, sedim doma ;)

Tim se nikoho nechci nijak dotknout, kazdy ma sve gusto, ale tohle me vazne nejak nevzalo. Cumet kolik mam spotrebu vody doma, vypinat spotrebice aby mi to nevzalo o 100,- na rok vice a jeste hlidat spotrebu? Bych se z toho asi vojel... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je hodne duvodu proc sledovat spotrebu u auta. Uz jsem si evidoval spotrebu u meho prvniho auta (ford fiesta) a proste jsem nauceny po kazdem tankovani si poznamenat kilometry, litry atd. Tento server neni o tom aby ukazoval uzivatele s nejmensi spotrebou. Nikoho nenutim aby si na www.spotreby.cz evidoval sve udaje, jen konstatuji ze tento server existuje a ze by mohl nekomu usetrit praci s evidenci spotreby. Takto vypada moje auto (evidovat se da skoro vsechno):

spotreby4.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rostíku, on to Davon nemyslil že to je úplně na hov.o, jen to prostě tak konstatoval. Neber vše úplně do slova chlape ;)

Já se také ptal ze zvědavosti, nehaním to, jen prostě pro mne osobně to nemá nějak význam, si myslím, třeba špatně si myslím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO ze se to chyti, nemam naprosto pochyb! To je mi jasne, melo to vyznit, ze me toto nechytlo a nechapu to, ale respektuji vsechny a nezatracuji nikoho, kdo by to vyuzival, ci si tu statistiku vedl! Jen at si ji vede! ;)

Hele Davone, mě to taky nebere,nějaký statistiky. Ale někdo hold na to je. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V klídku, nic proti tomu, neřeš to, určitě se tady najde mnoho lidí, kteří to rádi využijí. Já prostě vím, že na plnou nádrž najedu cca okolo 700km, poslední dobou i více (nějak ten strach z pašíků a nových "výborně viditelných" policejních vozů ve mně je).

Ale pamatuju si jízdu, kdy jsem na plnou nádrž ujel i 480km lol - ale uznávám, že to nebyla jízda, nýbrž prasárna, ale to už je dáááááávno ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...