Přejít na obsah

fabia II styling kit


Doporučené příspěvky

Ahoj,

je tady někdo kdo má styling kit na fabii II ? Já jsem si koupil loni v červnu fabii a styling mi dělali přímo u prodejce. Po půl roce se mi, ale začal odlepovat přední spojler a dnes už se mi začíná odlepovat taky difuzer na zadním nárazníku.

Chtěl bych poprosit někoho kdo s tím má skušenosti, jestli se to dá opravit, aniž bych to musel celé strhnout, nebo jestli mám šanci uspět při reklamaci.

Za případnou radu moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam styling kit od vyrobi auto bolo vyrobene 4/2008 ja ho mam od 1/2009 vsetko je ok bez odlepovania. Pri kupe mi predajca znami povedal ze co oni lepili tak ten clovek ma ten isty problem co ty uz mu to lepili 2krat ale ze od vyroby mne ten problem nehrozy ale urcite je to na reklamaciu tu nie je co riesit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za Vaše názory,

já jsem si taky původně myslel, že to bude originál z fabriky, ale potom mi volal prodejce, že už jim to přišlo a jestli to chci nalepit v černé barvě a nebo to mají nastříkat na barvu vozu.

Už tenkrát jsem byl z toho vyděšený, jak to bude vypadat. Kdybych věděl, že mi to budou dolepovat tam, nikdy bych to nechtěl, ale stalo se a platil jsem 18000 kč navíc.

Vypadá to velmi dobře, až na tu kvalitu práce.

Pokusím se to vyreklamovat, jak mi radíte, ale mám obavy, aby to nebylo ještě horší.

Ještě poznámka, jak mi to montovali, říkali že to budou dělat poprvé. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dúfam ,že bude problém len v lepidle . Niekoľkokrát som lepil nejaké takéto srandičky od Milotec-u na Feldy aj Fabiu I, ním (Milotec-om) dodaným lepidlom , a všetko drží dodnes. Akurát som všetko na čo som lepil umýval Jar-om , a ešte som to strekol čističom Loctite v spreji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak má auto styling paket priamo z výroby, na štítku v kufri je kód S3S - podľa toho ide zistiť, či to bolo dorábané dodatočne, alebo priamo vo výrobe.

To odlepovanie ale určite reklamuj, aj keby to robil Honza v garáži a nie autorizovaný servis, musí to držať!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Pánové, díky Vám všem za rady, abych auto reklamoval, dneska už mám spojlery znova přilepené, na profesionální úrovni. Vůbec prý nebyl problém sundat to dolů, proto že to bylo přilepené jen na oboustranné pásce.

Opravovali mně to v jiném servise a nevěřícně pokyvovali nad tím dílem hlavou.

KONEČNĚ TO VYPADÁ OK. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

... no ja mam opacny problem. :) Kedze mam kit z vyroby a mam momentalne buchnute 5dvere tak som potreboval dat dole horny spojler lebo "panko" v poistovni ho nechce uznat.

... dve hodiny som ho vysekaval... bol prilepeny na smrt. Nakoniec sa to podarilo bez poskodenia akurat som musel obetovat dve spachle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Také Mám na Fabče Styling kit a zatim s nim nemám žádnej problém co se týče odlepovaní. Lepil jsem si si to sám ale tim originál lepidlem na spoilery. Přsně si nepamatuju název toho lepidla ale firma Retech. Už se mi stalo že jsem uháknul o obrubník a ten přední spoiler pořádně sedřel ale jinak držíí jak přikovanej. Taky si myslim, že když to pořádně odmastíš a lepidlo necháš zatuhnout tak by neměl být problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...