wiglegummi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Heledte se musite tu hodit gps souradnice te podzemky bo ja a ostrava to nejde dokupy a kdybych pak prijel pozdeji tak uz vas nenajdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ja ja ja bych taky prijel... a prset nebyde bo nezapominajte ze Praze to maji driv nez tady,takze pocitejte zpozdeni +- 2dny. Aplati teda Sterkovna a kdyz tak presun do podzemek? V tom Sparu je mista celkem dost vetsinou tam je pulka parkingu volna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No jéééje, ještě že jsem tady mrknul Určitě dorazím, mám to z Ludgeřovic asi 6km Tak se mnou 100% počítejte. A kdyby pršelo tak jedem do podzemek. Ale pršet nesmí, páč budu mít naleštěné auto když jedu v sobotu do Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jo panove sraz normalne na Sterkovne a kdyztak se pak presunem do nejakych podzemek a jinak si taky myslim ze prset nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vt.tuner Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 predbezne,kolik aut se tam obevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak to netusim,ale zkus si spocitat kolik lidi napsalo ze dorazi.ja tipuju tak 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak sem se dival na predpoved a prej by v nedeli prset nemelo, sice asi bude zatazeno ale prehanky ne-e , tak parada kez by nam to pocasi pralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Bude pěkně. Je to zařízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 snad se urvu a přijedu pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vt.tuner Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 kdybych vzal kamose a dve kamosky tak se nic nedeje,cim vice hlav,tim vetsi ucast ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Hoší, to točasí vypadá nejedete nekdo z okolí Petřvaldu, že bych se přidal, ještě jsem tam nebyl a nevím, kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Wigle, jestli jedeš, tak mi písni na mobil, ať se domluvíme, nevím, kdy budu na netu, jedu pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Snad to vydrží jako včera a bude fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak to vypada ze bude hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 snad se mi povede do 13:00 dokoncit tlumeni dveri a vymenu repraku a vcas dorazit do Hlucina. BTW: Woody, Wigle v kolik a odkud vyrazite? Mozna bych se pripojil (pokud to stihnu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 nekdo tu chtel hodit ty gps kvoty tak tady je mate doufam ze jsou zpravne,ale urco budou kdyz tak jsem se sekl o par metru Loc: 49°53'31.047"N, 18°10'42.12"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 počasí vypadá dobře tak se taky objevím. Snad už to konečně vyjde bez deště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Taky se přijedu podívat a pokecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jojo s počasím to vypadá dobře A na jak dlouho to tam asi vidíte? Já tak max. do 17, pak fičím domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak hlavně udělejte hodně kvalitních foteček at se máme večer čím kochat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jo jo budem fotit jak zběsilí,škoda že bude ještě zavřená nudi pláž,to by byli fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 V Ostravě máte hezky holky...o tom žádná.Stači se podivát na Michalovou kočku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Myslím,že hezké holky, jsou v celýych čechách na moravě a na slovensku tiéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jsem Vam rikal ze to bude mit zpozdeni +- 2dny... je sice trosku studeno,ale myslim ze na slunicku to bude o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak pocasi mame krasne,jinak kdyby to nekdo nemohl najit tak muj tel. 604 513180,zavolejte a nejak vas tam dostanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.