ramatikl Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Tak počasíčko super a s pár lidma jsme pokecali,takže super. Editováno: 19. Duben 2009, autor: ramatikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tady pár ode mě z mobilu : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak to byl slušnej srazik! Kolik bylo celkem aut? Přibližně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 JJ. Akce pekna,pocasi vyborne akorat mi to pokazila moje dcera... porad jen konicky konicky,bohuzel ne ty pod kapotou... tak nez jsem se rozkoukal,tak jsem musel padat... a to jsem se chtel voptat na tolik veci takze priste pojedu SAM!!!! A snad stihnu neco probrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 2 romariooo : pritelkyne to pocitala a cca 27 aut, ale nejak to prijizdelo a odjizdelo takze dejme tomu 30 aut, ale myslim z napoprve uplne super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 No tak vzhledem k tomu že se dopředu hlásilo jen pár aut to dopadlo hodně slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jo dopadlo to na vybornou, tolik aut jsem opravdu necekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Pocasi super, lidi super, akce super ... proste se to vydarilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vt.tuner Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 srazik paradni,jen mezi mnou a ostatnima je strasny vekovy rozdil,tak jsem si moc nepokecal az na par vyjimek kazdopadne jsem byl jedina fileta siroko daleko coz me taky moc netesilo ale jinak hodne paradnich fabii a oktavek se tam ukazalo,na dalsi sraz asi prijedu taky,celkem pekna ucast...mel bych zajem o nalepku SKODAHOME.cz ,kde k ni muzu prijit?par clenu ji melo na celnim nebo zadnim skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak tolik aut jsem necekal.Mladá se me ptala kolik tam bude aut,tak jsem ji rekl ze asi max 10 podle fora a pak jsme cumeli oba dva:).Bohuzel jsem byl trosku smutný jelikož jsem chtel prijet uz s novyma spojlerama,ale bohuzel lakyrnik nejak nestiha:(.Ted se uz pomalu zacinam tesit do tech beskyd nebo kdy je ten dvoudeni srazik,ale urcite by me potesil i dalsi sraz tady nekde v blizkosti OV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 No paráda jen jsem naštvaný že mě to nevyšlo jsem včera dorazil dom kolem čtvrté a to už jse mi moc nechtělo. Škoda tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vt.tuner Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak kdyby mi dal nekdo info o te nalepce,byl bych rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Lidi, akce supr počási taky co víc dodat.... nečekal sem tolik aut že přijede, pěkné káry byly k vidění, příště zase dorazím a snad už s tošku upravenou Fabčou kombajnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Mrzí mne, že jsem taky nedorazil (ozvučení mého plavidla se v něděli malinko protáhlo). Celkem jsem se těšil (i RZ-tku s nickem jsem oprášil, ale zbytečně). Jinak pěkné fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ty vole ja sem na to zapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 O nalepku napis badysovi nebo nekomu z adminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2 wiglegummi : mrzi me zes neprijel, chtel sem zkouknout co umis s VAGem, a taky ses chtel kouknout na auto, snad priste dorazis, a ne ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Wigle VT:Tady si ji objednáš http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45810 jinač ji tu nedávno nabízel S-talker a ten je z karviné Editováno: 20. Duben 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Woody: o nálepku si psal vt.tuner ne wigle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2 woody: a nevis jakou barvu ma k prodeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jo, ale wigle psal ať napíše Badysovi a nálepky má jen Ptica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2 woody: jo a u me v galerii mas fotku toho filtru jak jsi chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 2 woody: a nevis jakou barvu ma k prodeji? Asi stříbrnou a ta co má on se lepí zevnitř na sklo, ale nevím, jestli ji ještě má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) woody: Aha, však Ty to musíš vědět, že Editováno: 20. Duben 2009, autor: Kapros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ok diky, jen bych asi chtel chromovanou at to jde ke kolum, vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.