Přejít na obsah

V dešti nebo mrazu nebrzdí...


Rocky

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevím čím to je, ale stává se mi když jedu v děšti, mlze nebo mrazu asi 50km po dálnici a pak musím třeba přibrzdit před překážkou brzdy vůbec nebrzdí. Až po několikátém prošlápnutí pedálu začnou opět brzdit. Jako by kotouče chytli nějaký povlak nebo něco z té vlhkosti z počasí. Při jasném počasí to nedělá. Nevíte čím to může být nebo nestalo se to už někomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne se to stavalo minulou zimu, treba i kdyz auto stalo a pak jsem se rozjel, tak prvni seslapnuti vubec nereagovalo. Prisuzoval jsem to pocasi a nejakymu bordelu na kotoucich. Ale letos se mi to nestalo ani jednou a rekl bych, ze v zime byly podminky stejny, stejnej sajrajt a teploty. No, ale za to se to zacalo stavat otci na passatu r.v. 99, do ted se mu to taky nestavalo... je to divny

Zapomnel jsem dopsat, ze ja jezdim na hlinikach i v zime, takze se tam muze dostat snadneji bordel...

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se stalo něco podobného. Při teplotách lehce pod bodem mrazu se Mi po ránu párkrát stalo, že brzdy vůbec nereagovaly, až na 4 šlápnutí.

Pedál měl takový gumový krok.

V zimě jezdím na AL diskách a proto to přisuzuji právě jim. Taky Mi na to pár mechaniků koukalo a vše je v pořádku. Občas to chce holt v zimě přibrzdit a stáhnout ten povlak z kotoučů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...