Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj


Romariooo

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

mala otazecka,chci si koupit in-line brusle tak do 1300,-,mate nejake favority? dik za rady

jinak se chystam taky znovu zacit posilovat. ale mam k.o rameno, kdyz cvicim na hrazde tak o.k,ale jak jdu na bench a zdviham tak konec.

Editováno: , autor: Robil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tak abych se informoval, co se za poslední měsíce stalo, v březnu jsem přestal jíst sra*ky jako jsou salámy, sladkosti atd..začal jsem trochu sportovat a celkově se hodit do pohody, na začátku jsem měl 185cm/85kg, nyní mam 185cm/75kg :)

Řekl bych, že to hlavně bylo tou stravou, začal jsem pravidelně jíst a trochu se o to jídlo starat :) takže asi tak..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To seš nějakej hubenej ne ;) Já měřím 180cm, a váha ukazuje 93kg :)

Jinak chodím cvičit furt, začal jsem konečně dělat pořádný dřepy s činkou a shyby. Dřepů udělám za tři měsíce tréninku 10x120kg (pak skoro nemůžu chodit) a shybů poctivých 10 širokým úchopem, jsem se musel pochlubit :)

Jinak jsem začal cvičit úplně jinak, kašlu na stroje, jedu jen s činkama a shyby vlastní vahou, je to mnohem lepší než se ničit na strojích a kladkách. To je pro ženský ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Nedoporučíte někdo dobrou posilovnu v Ostravě? Nepotřebuju žádný luxus, jsem zvyklý cvičit ve sklepě a ve špíně. Stačí mi aby tam byla lavice na bench, stojan na dřepy a místo na mrtvolu. Stroje nepotřebuju žádné, vystačím si s velkou osou :) Pracuju kousek od Sýkorova mostu, takže někde v tomhle okolí... Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Tak se taky přidám :) Chodím 3x týdně už nějakou tu dobu a uvažuji, že to protáhnu na 4x. Dělám to pro sebe, jelikož jsem skončil s aktivním sportem (házená) a nechci vypadat jak rozteklá kobliha. A jak už tu zaznělo někde na začátku tohoto tématu - po cvičení se cítím skvělě a uvolněně :)

Jinak já hlavně jídlo + protein.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Já zase začal cca po roce cvičit a jsem spokojen, že mi tolik síly neubylo :) Jinak jsem jel objemovku a ládoval do sebe sacharidy a váhou se dostal na 93 kg. Teď jsem přešel na rýsovačku (ten trénink je fakt masakr :D ) a mám teď 88 kg, ale ještě hodně práce předemnou. Začal jsme s rýsovačkou dřív ať mám do léta čas :D

Taky byl na mě kladen dost nátlak k užívání AS (snad polovina u nás na vesnici ve fitku to užívá) ale já odolal. A jsou to teda velké rozdíly mezi mnou a nějakých 17ti letým klukem. On má síly a já jsem suchar :D ale zase jsem čistý ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

ahoj tak tohle je téma pro mě :) my máme u nás na vesnici udělanou posilovnu v klubovně a sem tam každej druhej den. Posilování mě baví ale pres léto to flákám a spíš jezdim na kole jen :) Jinak jedu spíš objemovku a když do mě kluci rejou tak jedu s nima cviky na rýsování ale ty mě moc nebavěj.

Jak už psal kolega předemnou taky nesypu nevidim v tom nic dobrýho... prostě člověk se pak nemusí moc nažit a uzvedne víc než my čistý :D

Editováno: , autor: Pepik90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...
V 26. 4. 2009 na 12:39, theFrigo napsal:

svaly na stehnes cítíš akorát na té noze na které stojíš na koloběžce pokud se dlouho odrážíš tou druhou nohou, ale docela cítím třísla, ty si na koloběžce protáhneš důkladně

ono taky hodně záleží na tom v jaké výšce se nachází noha, která se zrovna neodráží ;) viz. tento článek. Samozřejmě čím níž noha bude tím míň se druhá odrazová noha bude namáhat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...