Přejít na obsah

Nastavení zavření oken za deště


Kvido27

Doporučené příspěvky

Tak to by mě zajímalo taky.

Mě se to stalo,hrál jsem si s nastavením a zrovna pršelo a když sem se pak chtěl rozjet tak se mi stáhli všechny okna a nešli zavřít až když jsem zastavil tak to zas fungovalo ;) od té doby nic.Je pravda,že už jsem to nezašktával protože to stejně nedrží za fajfkovaný.

Zeptal jsem se v sevisu co je to za funkci a ani netušili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, OII před FACE si informaci o zavření " pamatovala " až do zrušení. Naprd je, že se po cca. 10-ti hodinách po vypnutí zapalování zavřou všechny okna vč. střešního, takže se přes noc v garáži vše pozavírá. FACE si " povel " pamatuje jen do dalšího zapnutí zapalování a s tím se nic nenadělá . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Chci se zeptat, mám předFL ale v MaxiDotu nemám žádnou volbu zavírání za deště. Mám v jednotce aktivováno KOMFORTNÍ ZAVÍRÁNÍ OKEN to s tím má něco společného nebo to je něco jiného? Případně jak zjistím, jestli to u mě jde dokodovat? Nefunguje mi ani automatický dojezt oken, musím to držet celou dobu než se dovřou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Komfortni zavirani oken je to co pises ve druhe casti. Pokud na dalce podrzis zamykani, okenka uz dojedou sama. Melo by stacit nastavit jen toto. Uz jsem to delal na 3 autech a vzdy bez problemu...

Zavirani oken za deste se koduje v destovem senzoru. Taky mam pred FL a zkousel jsem to nakodovat. V MaxiDOTu se mi nic neobjevilo a ani to nefungovalo. Asi to nepodporuji RJ dveri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nastavit jako horni a dolni pozici oken? Pokud ti funguje automaticky dojezd pri "promacknuti" tlacitka ovladani daneho okna, tak mas pro dane okno urcite pozice nastavene. Pokud je toto splneno, tak podle me komfortni zavirani oken musi fungovat.

Jinak s tim zaviranim za deste si zkus pohrat, treba to rozchodis. Pak dej vedet. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když zmáčknu tlačítko uvnitř auta na dveřích tak to jede samo, ale když zamykám auto DO a podržím, tak se okna rozjedou ale jak pustím tlačítko, zastaví se, to samé při otevírání a mělo by to jet potom samo až do koncové polohy...to mi nefunguje.

 

Já nic zkoušet nemůžu, nemám kabel ani zkušenosti abych se v tom hrabal, snad mi vyjde "rande" s Ozim v Plzni a zkusím ho potrápit, aby se na to podíval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Kdysi jsem to zkousel aktivovat, ale neuspel jsem. Aktivoval jsem to v destovem senzoru i v RJ komfortu a v MaxiDOTu se mi to stejne neobjevilo. No a ani to nefungovalo. Tak nevim. :(

 

EDIT: Tak jsem se spletl. Moje RJ komfortu to skutecne nepodporuje. V kodovani nic takoveho neni... Spletl jsem si to s necim jinym.

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...