Přejít na obsah

central - neotvara jedny dvere


Piaggio

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých. prosím vás mám rovnaký problém, že sa mi nedajú otvoriť zadné ľavé dvere. Keď pár krát postláčam tlačitko na otvorenie dverí čo je vo dverách tak sa mi otvoria. Vyzerá to ako keby motorček nevládal odblokovať SAFE MODE keďže dvere sa nedajú otvoriť ani z vnútra.Alebo možno kabeláž. Naštudoval som tu už všetko čiže viem v čom je asi problém  ale ide o to že momentálne na to nemám čas takže by som chcel dočasne vyradiť safe mode. Chápem to tak že keď odpojím konektory čo idú do tých dverí tak zámok bude fungovať len na ručný režim. 

Lenže som sa zasekol na tých konektoroch. Keď som odokryl ten husí krk zo stĺpika tak sú tam 3 konektory. Tak teraz neviem ktorý odpojiť. Jeden je asi na reprák ale ďalšie už neviem. Viete mi niekto prosím poradiť. Ďakujem.

Jedná sa o Š. Fábia r. 2004 1.2. 47KW

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, bude to ten spodní. Viz DP.  Nicméně se bojím, že pokud máš dveře zaseklé v safe modu, odpojení konektoru ti nepomůže. Musíš je nejdřív donutit, aby se odblokly a pak ho odpojit. Mě se to stalo taky. Taháním za vnitřní kličku a současným odemykáním a zamykáním dálkou jsem je dokázal po chvíli donutit, aby se ještě z posledních sil odemkly. Pak jsem odpojil konektor a od té doby odemykám LZ dveře jen zevnitř. Dá se na to zvyknout :D 

S tím safe modem mě opravte, jestli se pletu.

Clipboard01.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím vás znovu. Myslel som že som problém vyriešil odpojenim kabeláže ale mýlil som sa. V prechodke som Odpojil všetky tri konektory ale centrál napriek tomu funguje! Aj cez diaľkové ovládanie aj cez ovládanie na vodičovych dverách. Neviem či som blbý ale ako je to možné? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím, můžete mi prosím poradit? Nejdou mi otevřít ZP dveře u fabie 1. ani zvenku, ani zevnitř. Kabely jsou ok. Problém je v zámku. Nejdřív blbnul jen občas, postupem času se občas nahodou chytnul, pak přestal otevírat, ale vrzal. Bouchání nepomohlo. Teď náhle přestal vrzat. Na konektoru zámku na pinech 1 a 2 jsem nic nenaměřil. Takže je asi motorek v háji. Zkoušel jsem bouchat do dveří jestli se nechytne a nic. Jde nějakým způsobem ten zámek zevnitř dveří rozebrat a otevřít dveře? Klidně i za cenu zničení zámku.

 

 Předem děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravím vás, som majiteľom Octavie 1, 2001 po facelifte. Mám podobný problém ohľadom centrálu. Centrál funguje na potočenie kľúča v zámku, taktiež na DO . . . ale nefunguje odomykanie ani zamykanie LZ dverí. Spínače všetkých dverí fungujú (zasvieti svetlo, zasvieti kontrolka na prístrojovke). Taktiež pri zamknutí bliká červená diódka vo vodičových dverách. Sťahovanie okien funguje. Taktiež reproduktory hrajú. 

Otázka je, čo s tým? Tapacír mám dole, konektor na B-stĺpiku som mal odpojený a spätne zapojený a nič. Tu som vyčítal, že na ovládanie motorčeka ide biely kábel? Viem zmerať napätie na konektore do motorčeka zámku? Aká hodnota by to pri zamykaní mohla byť? Vopred vďaka za vaše reakcie :)

Edit: ešte ku tomu "SafeMode" . . . neviem, čo to znamená, ale myslím si, že v tomto móde neotvorím auto zvnútra kľučkou? Má to súvis s blikaním diódky vo dverách?

Editováno: , autor: Lukas7745
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Známy mi požičal zámok, ale ten po pripojení ani len nesignalizoval otvorené dvere. Na zamknutie/odomknutie nereagoval. Premeral som teda napätie na pinoch konetora zámku pri zamykaní/odomykaní. Na 2 stredných pinoch zo 6 som pri zam/odo nameral cca do 8V s tým, že napätie tam cca 2-3 sekundy zotrvalo a padlo na 0. Je to tak správne? Môžem z toho súdiť, že zámok je nefunkčný?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ahoj objevil se mi obdobný problém. Když chci zamknout, tak čudlík pravých zadních dveří se lehce pohne, ale nedomáčkne se a dveře zůstanou otevřené. Když ho chci zamáčknout ručně, tak to nejde. Ostatní dveře zamáčknout ručně jdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 28. 8. 2019 na 10:55, misumi napsal:

Ano-jde to otevřít 777227503

prosím  a  odkud jste  já  jižní  čechy    taky mám  problém  na roomstru.  JEN  jedny dveře   LP dveře  jdou jen  někdy  centrálem  odemknout i  zamknout  mechanicky to     funguje  OK   NEBO  TO MÁM  HLEDAT  V KABELU   ? DĚKUJI  moc Ten  konektor    je  na  dveřích nebo  na sloupku A   

Editováno: , autor: standa 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...