Přejít na obsah

Chladič


bernys

Doporučené příspěvky

Ahoj pánové,zjistil jsem že mám v čudu chladič nevím jestli se vyplatí ho nechat opravit nebo koupit nový.Nemáte někdo zkušenosti s výměnou nebo montáží?Popřípadě jaký chladič tam mám nevím jaký jsi popřípadě objednat auto nemám doma.kdyby se našel někdo s ETKOU byl bych vděčný.Auto Octavia OI 1.9TDI 66KW Typ motoru ALH s manuální klimatizací (AC) r.v.2004 Popřípadě přes SZ pošlu VINKO moc díky :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Ahoj, mám takový problém a trochu i zlost cca před 2500km/3.měs. Jsem měnil chladič vody dle čísla origo 1J0121253N , chtel jsem dát kvalitní vyrobek a připlatil si za HELLE/BEHR, k mému pobouření chladíč začal z pravé strany tect stylem 25km/prazdná nádobka. Budu tedy znovu podstupovat relativně opruzovou opravu. Máte zkušenost i s jinýma značkama? popřípadě co stojí originalní díl? A jěstě takova doplnující otázka pro Škody znalé servisaky, možna to je jen shoda okolností, ale pri vytečení vody byla puštěná klima, nemuže to mít vliv? Jen vylučuji možností před reklamací. Ventilator na chladiči se točí!. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...