Přejít na obsah

Zapojeni zesiku


Doporučené příspěvky

Kluci, chystam se pomalu na zapojeni zesiku a nevim kudy dostat kabel od baterky do kabiny. Je to cele zakrytovane a nerad bych neco pos*ral. Druhy problem jsou sedacky, bohuzel nemam zadni sklopne, tak jak to tahnout skrze nich.. Delal to uz nekdo..?

Diky za rady a napady.

Ahoj, nic konkretniho nevim ale muzu ti rict co jsem videl ja. Kdyz mi borec natahoval napajeci kabel tak sundaval kryt vlevo pod volantem jak se zapinaj svetla a napojoval to nekde zezadu pojistek.. No a pokud si dobre pamatuju kdyz nemas sklopne zadni sedacky tak to je maso. Nejlepe je vyndat sedaci kus, coz v tvem pripade pujde dost blbe. Musis zacit temi boky vzadu ale jak rikam myslim ze to je na hrane s tim abys tam neco neznicil. U sklopne verze jako mam ja se odsroubovaly ty boky a sly docela lehce vyndat a pak i spodek.. Ale kdyz budes sikovny zmaknes to. drzim palce a napis jak jsi dopadl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od baterky je to v pohodě,protahni to tou gumou,jak v ni je lanko na otviráni kufru a nebo vedle je kastlik,povol ty šroubky a protahneš to až do kabiny,ale sundej si dekl pod volantem a zadek nevim,mam sklapěčky,ale nekudy to jit musi,kamoš to taky tahal a ma to na pevno,pak napiš co a jak ahoj. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem protahoval kabel od cd měniče a ten je sakra tlustý,vedený to mám prahem,pak pod zadním sedákem a není to skoro vidět.Mezi sedákem a opěradlem to v rohu protáhneš až do kufru za koberec,který je na boku a tam je to pekně schovaný.Budeš sice muset nachvilku skočit do kufru,ale to určitě zvládneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To fakt nevím,já je nevyndaval,šlo to protáhnout mezi a normálně z boku zastrčit pod sedák.Jak si matně vzpomínám,začínal jsem z kufru,sundal jsem boční koberec a pak to tam protáhl a zastrkal.

Pokud ti to pomůže,tak opěradlo jde trochu silou odtáhnout a pak to tam krásně protáhneš.

post-10425-1239885718_thumb.jpg

post-10425-1239885731_thumb.jpg

Editováno: , autor: j-novis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kabel som tahal priamo od baterky, je to lepsie ako od poistkovej skryne. Pretiahol som ho cez gumovu prechodku co ide do skatule v nej je nieco ako riadiaca jednotka...vyzeralo to ako harddisk.

Potom kabel pokračuje dole smerom k poistkam, musís zdemontovat plast pod volantom. Dalej cez prah a zadne sedacky to su samostatna kapitola. V mojom prípade nesklopné a asi ani nevybratelné lebo som to nedokázal ja ani 10dalsích ludí ani origo servis. Ale postup by mal byt taký ze vytiahnes hlavové opierky a po nich ti zostane 6dier v sedackách. V tých dierach je taký plastový valec v ktorom drzali tie opierky. Ten musís vybrat tak ze zo zadnej strany medzi plast.valec a sedacku pichnes tenky srobovak, tým zatlacís taku platovú zapadku smerom do plast.valcu a pojde to cele zo sedacky smerom hore :) to spravís 6x :)

potom nadvihnes sedák v prednej casti, tým sa ti oddiali od operadla a operadlo odtiahnes smerom do predu. Vznikne tam medzera cca 5cm a ak to budes rukou drzat tak aj 15. Problem je ten ze neviem ako tam drzí te prahový plast pod sedákom takze mi nesiel zdemontovat tak som pod neho ten kabel tlacil tlacil az kým niako nepresiel :) potom si lahnes do kufra a na lavej strane je taka chromova uchytka na neviem čo. Tu zdemontujes su to 2srobiky potom mozes poodtiahnut koberec co je na boku pod tou chrom.uchytkou a pretiahnut kabel do kufra :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...