Přejít na obsah

Ako zdvihnut Fabiu


juicy51

Doporučené příspěvky

Ahojte vsetci, chcem nafarbit brzdove strmene a bubny na svojej fabke, ale mam dilemu ako ju dostat do vzduchu na celej strane...Chcem naraz namalovat aj predne aj zadne strmene na jedno zdvihnutie. To znamena ze auto potrebujem zodvihnut niekde v polovici prahu aby som do vzduchu dostal cely bok auta..lenze fabia tam nema zosilneny prah a bojim sa ze by to nevydrzala a mohol som nieco poskodit, a chcem farbu aspon na nejaku tu hodinku nechat uschnut a nechavat auto na zdvihaku nechcem. Co by ste poradili ako mam auto zodvihnut aby som nieco nepomrvil? Pripadne ako ste to riesili vy? Ako ste auto zodvihli? Ako krajna moznost prichadza v uvahu len to ze zdvihat auto postupne po jednom kolese a farbit to priebezne, nemate na to nejaky grif?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jednoduchý:

Zadek:

zvedni ji origo heverem tam kde máš, shoď dolů kolo a dřevěnejma špalkama podložíš na krajích nápravu nápravu - ale dej si pozor, ať si neskřípneš lanovod na ručku nebo hadičky-záleží kde je máš vedený.

Předek:

to je podobný, ale dáš to pod rameno.

Jen bacha, aby auto stálo na rovině a aby ti ho nihkdo neshodil.

Lukynoo mě předběhl :)

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po zvednutí heverem podlož nápravu nebo rameno. Také můžeš podložit pod prahem těsně vedle heveru (před zvedáním s tím počítej a hever posuň o pár cenťáků na opačnou stranu od značky, než budeš podkládat) Neboj, v tomto místě je to dobře vyztuženo :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty kráááávo to je zase mrda téma

jo a pánové poradtě mi ještě prosím na trerou stranu točit s kličkou heveru? zprava doleva, nebo zleva doprava?

jo a jaký cihly je nejlepší použít? :Dlol

tyjo myslim že pokud člověku dělá problém věc jako je zvednout auto taky by se asi ani do natírání brzd neměl pouštět a nechat to na profesionálech :) nebo si ani nedovolim přestavit jak by to mohlo dopadnout ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle téma je právě naprosto vpořádku...protože teprve teď si připadám jako nejzdatnější automechanik v kraji :smich: Jináč přesnej dotaz zněl: jak dostat fabku do vzduchu?....tákže za mne 300g TNT (pro méně datné domácí kutili trinitrotoulenu :palec2:) umístit nejlépe do středu vozidla (pomyslně vedeme přímku od protilehlých rohů vozidla a kde se přímky protnou je střed vozidla) a pak už zbývá jen instalovat rozbušku, odejít do bezpečné vzdálenosti a aktivovat.....nyní by se měly bzdové třmeny ( budou asi tak 30m od "vozidla" na různé světvé strany) barvit snáze :palec2:lol:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...