Přejít na obsah

Spodní kryt motoru


bronchosan

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Mám možnost dostat zadarmo spodní kryt motoru (ten plastovej) jen ten kdo mi ho chce dát neví zda je to na Octavii,tak se chci zeptat zda je to podle čísla "" 1J0825237 a 1J0825245 E-4 "" na TDíčko.Jsou to dva kusy.Nepatří tam náhodou 3 kusy plastu ? Mě jak si přestala fungovat Etka,tak to nemohu zjistit... :help:

Editováno: , autor: HanyZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zdarec lidi, chci se zeptat --s timhle krytem zakryju celý motor??? zda se mi to nejaké male! http://www.agauto.sk/cz/detail/kryt-motoru-spodni-kryt-pod-motor-octavia-i-11693.html

Tento kryt je na benzínovou verzi a je krátký, celý motor s tím nezakryješ. Ještě je velký pro diesel, ale pasuje i na benzín. Já mám 1.6 2003 a mám tam plastový z dieslu a pasuje přesně, jen musíš dokoupit takové svorky do nápravy a plíšky na zasunování na plast, aby Ti tam držely šroubky.

pro úplnost ta svorka je matice plechová pružná N 103 271 02 a plíšek je matice plechová N 015 458 1

Editováno: , autor: Harry Korek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Zdravím, mám dotaz ohledně montáže krytu pod motor na jedničkovou octavii 2003, 1.9 Tdi s automatem. Koupil jsem auto kde kompletně chybí zakrytování motoru, jak boky tak i střed. Sehnal jsem neorigo plastovy kryt pod motor urceny pro diesel s automatem ale otvory v zadni casti krytu kde se ma kryt prichytit k ramenum absolutne nesedely. Navic nebylo kde prichytit kryt po bocich. Mam v tom tedy trochu gulas. K montazi plastoveho krytu je potreba koupit komplet i s bocnicemi nebo staci uchytit jen stredovy dil vepredu za naraznik a vzadu za ramena? A je k tomu krom vrutu a plechovych matic potreba neco navic? Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...