Přejít na obsah

Tapec dvere - demontaz (O II FL)


Shaarky

Doporučené příspěvky

Pánové měl bych jeden dotaz, potřebuji vyměnit motorek stahovačky protože je defektní, okénko stáhne normálně dolů, ale když zmáčknu knoflík aby vyjelo nahoru, tak vyjede do půlky zasekne se a samo sjede dolů zase. Když ho chci zavřít musím popojíždět po centimetrech, přerušovaně. Možná by se ten motorek dal nějak vyčisti, ale kašlu na to, není to zas tak drahá záležitost a aukro je jich plné. Otázka zní, když odmontuju ten motorek ze dveří a výtahnu hřídel ven, nevysype se mi celá stahovačka ?? V DP o tom nic není, ale raději se ptám, jestli s tím třeba někdo nemá zkušenost, poněvadž o takové překvapení fakt nestojím..

Editováno: , autor: h.vik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně, problém trvá už přes rok, ale ještě jsem se k tomu nedostal to rozdělat. Baterku jsem odpojoval několikrát ale ani druhá, třetí synchroniazce klíčkem problém nevyřešila. S elektrikou ani nastavenim komfortky ci neceho jineho jsem nikdy nic nedělal, diagnostiku nemám, nevím ale jestli bych tím něco zpravil, možná se mýlím. Přední okna mam v elektrice, zadní manual. Dělá to u okna spolujezdce.

Editováno: , autor: h.vik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to jo to nebude problém se synchronizací, když ti to dělá jen jedno okno...to vypadá, že ti v RH dveřích něco vadí, to sklo by mělo mít pojistku proti skřípnutí a ta se chová přesně tak, jak popisuješ...když narazí na odpor sjede dolů....kažpopádně bych hned neodepisoval motorek a zkusil sundat tapec a mrknou na tu stahovačku...třebas to bude nějaká prkotina...nevykradli ti auto, že by ti aj rozbili okno a zůstal tam někde střep bo tak něco...už asi vymejšlim blbosti :kol-140:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, sklo je od výroby OK, (MR2007) ale možné je cokoliv, přiznám se že jsem byl už víc jak rok línej to rozdělávat, sundávání tapeců nesnáším, u amerik je to pohodička ale u VW koncernu a spol děs, ale letos až bude pěkně tak na to konečně mrknu, třeba je to fakt jen nějáká špína. nebo něco, v autě jezdím sám, takže to prave okýnko stahuju minimálně. Každopádně ti díky za radu a tipy!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nemáte někdo zkušenost, jak vyndat ten panel s ovladačema na stahování oken z madla u řidiče? Madlo jsem demontoval odpojil ovladače. Drží to na 6 packách a ne a ne povolit, je to tam jak zalepené, chci vyměnit jen madlo, je pogumovane a ošoupané, nedělal to někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdar chlapi,

 

trosku ozivim tema.

 

Potrebuju vymenit vrchni dil tapecu na dverich ridice (je tam dira jak do pr...). Otazka je, zda je treba rozebrat cely tapec dveri, nebo jde nejak sundat pouze ten vrchni dil. Pokud ano, mel by nekdo vice info?

Kdyz ctu, ze se u toho lamou cudlitka, na kterych visi cely tapec, trosku me to desi.

 

Mam O II.

 

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  Chce to plastové demontážní páky, které se musí zasouvat co nejblíže k držákům příchytek. Pak se nestane, že se ten držák na výplni dveří ulomí. Příchytky existují ve dvou provedeních, starší zelené které se lámou, a novější bílé, ty jsou bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Zdravím,

 

prosím předem mě neukamenujte za otázku, ale nikde jsem ji nenašel nebo špatně hledám.

 

Sehnal jsem nepoškozený řidičův tapec, chci vyměnit za ten co mám momentálně ve svém autě, ale jelikož mám jinou barvu látky, nechci aby to vypadalo jako cirkus. Rád bych z nového sundat ten vrchní díl a vyměnil ho za můj poškozený. Dá se to udělat nějak šetrně, popřípadě vyvrtal, jaké nýty tam potom zpět vrátit.

 

Děkuji

post-95986-0-05663900-1461015536_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...