Mr.Kyblik Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Vlasto a mají tam dobrej játrovej salám!!! Mňňňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 (editace) Nehte toho, nebo se pašik nedožije jara Editováno: 28. Únor 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Díkes za Tip Typ Top,ochutnáme v pátek pojedu pro mlsání tak ochutnám jozzi mám Ti poslat aspoň fotku,origo nedám šám mám málo,přece jenom nakrmit mejch 105kilo není jen tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 posli budu mlsat virtualne jinak mam 5 vic poctive vykrmenych Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Panove , tady to je jak u suhanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Jak u suchánků?? mě se v lednici chladí Budvárek 12° Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 ja si uz bumbam 4 radka ale jsem na to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Jozzi ty zvíře :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 To vis , clovek si sklidnuje nervy, a ze mi vlasta udelal šmak ,uvařil jsem si ovarek i s křenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 radek čislo pět a na tom končim ,nechce se někdo přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ty brute!!! Křen, hořčici, chleba i pivo doma mám, ale to maso na ovar ne. SAKRA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 A to ja si ho už naložil jak Vlasta šel na zabijačku , a bylo to mnam mlask , jako od maminky a to je nic za dva tydny udim to bude pohutnaničko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) My už doma nekrmíme,jednou dvakrát do roka koupíme celé prasátko právě u tohoto JZD a doma se dělá normální zabijačka akunrát prasátko už je kaput od jezedáků,ale je komplet střeva mozek krev,přijedem hodíme do favorita a za 15min už doma visí.Maso tak z 70% jde vyudit něco se sežere hned a něco do mrazáku. Editováno: 1. Březen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Vlasto , to je jako u mne akorat ze my berem 3 najednou Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 :kol-27: tak to jste bud velká rodina nebo seš nenažranej My jsme velká a nenažraná rodina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Vsak my taky, delime se tri kazdy po cuniku ale ve vetsi skupine nam jde prace lip od ruky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Asi kdyby jsme věděli co všechno sežerem(pardon)tak umřem hlady. priatelia, pripomenuli ste mi story ako som pred tyzdnom kupoval mrazene kuracie prsia... hovorim si cena ok 3,60 za kilo, ciarovy kod zacinal 858 alebo 859 - ceske alebo slovenske- super, moze byt, ziadny smejd to urcite nebude. doma nasadim optiku a citam to milimetrove pismo: vyrobene v brazili tak, toto je eurovrazda!! co vam budem hovorit: slizke, vodnate, riedke maso... mal som chut hodit to za psom, uz do toho obchodu viac nejdem. btw, u nas sa tiez sunka pacuje v slanom korenenom naleve, hodim to vyudit buduci tyzden. kupili sme polovicu prasata, su tlacenky v mrazaku, jelitka, klobaska je uz vyudena ... vsetko je to je ine zradlo nez kura z brazilie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 To je jidlo dle meho gusta taky uz mam masicko nalozene , za tyden udim. A to kure bych nejazel ani psum, nechtel je otravit Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 tak ma este napadlo, ze z coho asi vyrabaju kuraciu sunku, ked napr.debrecinka stoji v akcii 5, bez akcie 6 za kilo, ale ceske/slovenske kuracie prsia su v obchode za 5 az 6 za kilo. mozno zo stehien, neviem. ale skor mi to vychadza na ten brazilsky dovoz. cim dalej, tym viac zacina platit, ze nemas istotu co zeries, pokym nezeries to, co si doma nevychovas a nevypestujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Já měl včera na večeři pečené kolínko hezky s křenem,hořčicí,okurek,kozí rohy,čerstvý chleba,pivíčko A dneska tady mám prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Jsi mel vcera napsat , byl jsem vecer doma , bych Ti s tim pomoh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Sem nebyl doma,to jsme měli takovou rodinnou sešlost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 To bych bral taky, ja mel tak akorat seslost se slonama v zoo a osli mi chteli sezrat rukav potvory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Měl jsi jednoho oslíka klepnout a hned by byly klobásky Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Tak za poslední tři dny jsem měl par toustu a zelí sw třema knedlema,od středy mám 39teploty a nechtělo to za nic dolu,držku samej opar,ale dnes už jsem na 37mi a tak jsem dělal gulášek páč zbytek rodiny je na tom stejně jenom ty teploty měli menší a kratší a jelikož u oběda nijak neremcali tak jim asi chutnal.(anebo jim je tak na chovno,že jim je jedno co žerou(papaj)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.